Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Sten Sturegatan 17
ALLA BILDER
Göteborg Sten Sturegatan 17 Lorensberg 79 kvm 5 500 000 KR

I attraktivt och centralt läge mitt i Göteborgs evenemangstråk finner ni denna trivsamma trea i ett tyst gårdsläge med en härlig balkong i söderläge. Bostaden har trivsam och kvadratsmart planlösning med högt i tak. Ljusflödet som kommer från flera fönster skapar tillsammans med takhöjden känslan av rymd. Trots det centrala läget mitt i stan kan ni njuta ostört av lugnet som råder tack vare det rofyllda läget i fastigheten.

I bostaden håller material genomgående hög standard och färgskalan är sober och tidlös och kombineras med tidstypiska detaljer som stram stuckatur och takrosetter och höga fönster. Stilrent och rymligt kök i vitt och bänkskiva i exklusiv granit som rymmer matplats för fyra- sex personer.
Båda sovrummen högt över stadens myller gör nätterna rofyllda och förvaringslösningarna är smarta och håller hemmet prydligt. Vardagsrummet är socialt utformat och härifrån kliver ni ut på den mysiga balkongen i soldränkt söderläge. Det helkaklade badrummet som är i stilsäkra färger erbjuder dusch, dimbara downlights och extra förvaring.

På Sten Sturegatan bor du lugnt och tryggt med ett pulserande stadsliv utanför porten. Kort gångavstånd till Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Evenemangsstråket och Korsvägen ligger runt hörnet, och söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Sten Sturegatan 17

Antal rum: 3

Boarea: 79 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 5220 KR/Månad

Pris/bud: 5 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer