Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Räkgången 2
ALLA BILDER
Göteborg Påvelund Räkgången 2 165 kvm 8 500 000 KR

Havsnära familjevilla med utemiljöer i söder

Med eftertraktat gavelläge i populära Påvelund ligger denna 70-talsvilla i stilenligt utförande. En generös uppfart med både carport och garage välkomnar dig hem till Räkgången 2, och vidare in i huset är den smakfulla inredningen tonsättande. Ett mörkt golv som löper tröskelfritt genom sällskapsytorna möter en sober färgsättning på väggarna. Mitt i vardagsrummet delar en oerhört vacker öppen spis av de öppna ytorna och skapar naturliga platser för såväl soffa som matsalsbord. Köket intill erbjuder kvalitativ inredning i ek från Ballingslöv och vitvaror av hög teknisk standard. Sällskapsytorna förlängs dessutom av ett inglasat uterum i söder och vidare ut på altanen i lugnt och ostört läge. Här kan hela familjen njuta av solen så gott som hela dagarna under sommarhalvåret.

Övre plan följer enhetligt samma stilrena nyanser som entréplan. Här kan du kliva ut på balkongen, även den i soliga söder, och blicka ut över det rofyllda kvarteret. Utöver två rymliga sovrum finns här även ett stort helkaklat badrum med bubbelbadkar, dusch och bastu. I den inredda källaren erbjuds lika stora ytor som på entréplan, vilket ger oändliga möjligheter att skapa ett hem som passar just dig. Utöver detta finns mycket bra förvaringsutrymmen med Elfa-system.

Huset står centralt på tomten med omgivande gräsmatta och intill altanen på baksidan har utgrävning för pool påbörjats. Kvarteret är familjevänligt med lekplats, skolor och barnomsorg i närheten. Flera mataffärer finns inom gångavstånd, och för skärgårdsutflykter ligger Saltholmens färjeläge endast cirka 10 minuter bort med cykel. Hinsholmens badvik och Fiskebäcksbadet nås även de med en kort cykeltur. Varmt välkommen!

LÄS MER

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Påvelund

Adress: Räkgången 2

Antal rum: 9

Boarea: 165 kvm

Biarea: 102.5 kvm

Tomtarea: 584.2 kvm

Pris/bud: 8 500 000 KR

Planritningar
Planritningar

Påvelund

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer