Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 72 kvm

Trivsam våning med högt i tak, låg avgift, västerbalkong och öppen spis!

Högt upp i huset på attraktiva Wadmansgatan ligger denna representativa genomgånglägenhet. Ljuset strömmar in från ett brett och högrest fönsterparti med vacker fönsterbräda i kolmårdsmarmor, 2020 genomgick bostaden renovering av kök och förändring av planlösning. Detta med respekt för lägenhetens historiska attribut som återfinns i runda listverk, fiskbensparkett och takrosetter. Tillsammans med en generös takhöjd skapas en storslagen atmosfär.

I bostaden ligger vacker fiskbensparkett och de vita väggarna bryts av med fina detaljer som stuckaturer, takrosetter och en fungerande öppen spis. Modern planlösning med högresta fönster i två väderstreck bidrar till ett fint ljusinsläpp och gör våningen fulländad tillsammans med den generösa takhöjden.

Köket som byggdes 2021 är lika vackert som funktionellt och inrett med högkvalitativa vitvaror. Massiva luckor i ask är skapat med känsla för detaljer och helhet från ett finsnickeri som tillsammans med bänkskivan i Carreramarmor går i harmoni med varandra.

Bostaden har en trivsam planlösning med öppen disposition mellan kök och vardagsrum som bjuder in till sociala tillställningar, allt från mingel till intima middagar.

Sovrummet är genomtänkt placerat mot den lugna innergården för att ge en stillsam tillvaro för natten, och med eftermiddagssol på balkongen erbjuds alltid en lugn stund på kvällen.

I Brf Mineralen bor du tryggt i en liten och gemytlig förening där byggnadens historiska anor präglar de gemensamma utrymmen. På innergården som skyddas av de vackra byggnaderna finns en gemensam uteplats i härligt sydvästläge.

På lugna och enkelriktade Wadmansgatan bor ni i en välbevarad fastighet med evenemangstråket runt hörnet och allt som staden har att erbjuda. Promenera till Lorensbergsteatern, Scandinavium eller Liseberg, och avnjut sedan någon av alla olika restauranger i området.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva denna exklusiva bostad i kärnan av Lorensberg!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 3

Boarea: 72 kvm

Våningsplan: 3

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Linda Bundsen
Ansvarig mäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare ...

Kontakta mig
Charlotta Lenhammar
Reg. Fastighetsmäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas