Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Skånegatan 37A Lorensberg 87 kvm

Enastående penthouse med utsikt över landmärken

Spektakulär penthousevåning med otroligt vacker utsikt över Göteborgs skyline. Mycket stabil förening med låg avgift, hög soliditet och låg skuldsättning. Hemmet har allt att önska tack vare minutiöst utförda renoveringar där ett stilsäkert inrett kök ligger i öppen planlösning med vardagsrum och skapar optimala sällskapsytor. Magiskt läge högst upp i huset där du kan blicka ut mot flera av Göteborgs kända landmärken och vidare över takåsar och trädtoppar.

Här håller såväl material som utrustning genomgående hög kvalitet. Kök med ytor i Carraramarmor, genomgående vitlaserad parkett och ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Två stora sovrum högt över stadens myller gör nätterna rofyllda och förvaringslösningarna är smarta och håller hemmet prydligt. Precis intill lägenheten finns även ett eget vindsförråd.

Ett boende utöver det vanliga, med unik känsla av avskildhet mitt i centrum. Direkt närhet till det pulshöjande evenemangsstråket och ett brett utbud av omtyckta restauranger och caféer längs Berzeliigatan och Skånegatan. Du bor med bekvämt gångavstånd till en av stadens bättre matbutiker, biograf, badhus, Liseberg och Trädgårdsföreningen. Goda förbindelser når du från knutpunkten Korsvägen mindre än 100 meter bort där också en av Västlänkens stationer kommer att ligga. Varmt välkommen att trivas!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Skånegatan 37A

Antal rum: 3

Boarea: 87 kvm

Våningsplan: 6

Indirekt nettoskuldsättning: 174856 KR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas