Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Skånegatan 37A
ALLA BILDER
Göteborg Lorensberg Skånegatan 37A 87 kvm 6 950 000 KR

Enastående penthouse med utsikt över landmärken

Spektakulär penthousevåning med otroligt vacker utsikt över Göteborgs skyline. Mycket stabil förening med låg avgift, hög soliditet och låg skuldsättning. Hemmet har allt att önska tack vare minutiöst utförda renoveringar där ett stilsäkert inrett kök ligger i öppen planlösning med vardagsrum och skapar optimala sällskapsytor. Magiskt läge högst upp i huset där du kan blicka ut mot flera av Göteborgs kända landmärken och vidare över takåsar och trädtoppar.

Här håller såväl material som utrustning genomgående hög kvalitet. Kök med ytor i Carraramarmor, genomgående vitlaserad parkett och ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Två stora sovrum högt över stadens myller gör nätterna rofyllda och förvaringslösningarna är smarta och håller hemmet prydligt. Precis intill lägenheten finns även ett eget vindsförråd.

Ett boende utöver det vanliga, med unik känsla av avskildhet mitt i centrum. Direkt närhet till det pulshöjande evenemangsstråket och ett brett utbud av omtyckta restauranger och caféer längs Berzeliigatan och Skånegatan. Du bor med bekvämt gångavstånd till en av stadens bättre matbutiker, biograf, badhus, Liseberg och Trädgårdsföreningen. Goda förbindelser når du från knutpunkten Korsvägen mindre än 100 meter bort där också en av Västlänkens stationer kommer att ligga. Varmt välkommen att trivas!

LÄS MER

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Skånegatan 37A

Antal rum: 3

Boarea: 87 kvm

Våningsplan: 6

Månadsavgift: 3433 KR/Månad

Pris/bud: 6 950 000 KR

Planritningar
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer