Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Cederbourgsgatan 9 Lorensberg 38 kvm

Högt belägen tvårummare med kvällssolsbalkong intill händelsernas centrum.

En utsiktstvåa på näst översta originalplan med kvällssolsbalkong och bästa tänkbara läge. Bostaden är orienterad mot ljuset. Vardagsrum, balkong och kök i gränslös samvaro. Detta rum är som gjort för trevliga stunder. Rummets yta i övrigt känns mycket flexibel och ger god plats åt både ett snyggt matbord och en skön sittgrupp. Ekparkett i fiskbensläggning. Bevarade originaldetaljer och optimalt planerad. Köket i vinkel och med mängder av förvaring. Fräscht badrum i ljusa toner. En trivsam och charmig lägenhet för en eller flera personer med förkärlek till ett lugnt cityboende i anrika kvarter. Granne med Näckrosdammen, Liseberg och Korsvägen. Nära till Avenyn och flertal trevliga restauranger. Eftertraktad förening med ett renoverat hus och god ekonomi. Stolt byggnad av bästa slag och hela kvarteret berättar en del av vår stads arkitekturhistoria. Avgiften inkluderar även bredband. Flexibelt tillträde kan erbjudas. Välkomna på visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Cederbourgsgatan 9

Antal rum: 2

Boarea: 38 kvm

Våningsplan: 4

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Fredrik Belfrage

Fredrik Belfrage

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Fredrik Belfrage

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer