Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 38 kvm

Högt belägen tvårummare med kvällssolsbalkong intill händelsernas centrum.

En utsiktstvåa på näst översta originalplan med kvällssolsbalkong och bästa tänkbara läge. Bostaden är orienterad mot ljuset. Vardagsrum, balkong och kök i gränslös samvaro. Detta rum är som gjort för trevliga stunder. Rummets yta i övrigt känns mycket flexibel och ger god plats åt både ett snyggt matbord och en skön sittgrupp. Ekparkett i fiskbensläggning. Bevarade originaldetaljer och optimalt planerad. Köket i vinkel och med mängder av förvaring. Fräscht badrum i ljusa toner. En trivsam och charmig lägenhet för en eller flera personer med förkärlek till ett lugnt cityboende i anrika kvarter. Granne med Näckrosdammen, Liseberg och Korsvägen. Nära till Avenyn och flertal trevliga restauranger. Eftertraktad förening med ett renoverat hus och god ekonomi. Stolt byggnad av bästa slag och hela kvarteret berättar en del av vår stads arkitekturhistoria. Avgiften inkluderar även bredband. Flexibelt tillträde kan erbjudas. Välkomna på visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 2

Boarea: 38 kvm

Våningsplan: 4

Fredrik Belfrage

Ansvarig mäklare
Fredrik Belfrage

Fredrik Belfrage

Ansvarig mäklare

Med mångårig erfarenhet inom yrket och en stark känsla av professionalitet ser Fredrik till att hans kunder är i goda händer. En utomordentlig lokalkännedom, tålmodighet och hög ambitionsnivå gör att Fredrik enkelt skapar rätt förutsättningar för varje enskild affär. Hans största drivkraft i sitt dagliga arbete är kundnöjdhet, vilket tydligt återspeglas i omdömen.

Att han har ett gott rykte hos både tidigare och blivande kunder är ingen slump, då han under sin karriär varit väldigt mån om nöjda kunder och optimalt genomförda affärer för alla parter.
Fredrik är genuin och jordnära som person, vilket gör honom enkel att samarbeta med och tycka om, oavsett vilken sida av affären man står på.

”Jag tar mig gärna an även de mest komplexa affärer med både glädje och energi, och jag vill aldrig lämna några frågor obesvarade. Att få träffa och samarbeta med kunder är det roligaste i mitt arbete, och jag är alltid tacksam att möta mina kunder i deras nästa affär.”

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Fredrik Belfrage

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas