Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 36 kvm

Spektakulär cityetta högst upp i huset

Varmt välkommen till Burgårdsgatan 14! Ta hissen till våning sex av sex och kliv in i en unik taketta med smarta lösningar och säregna vinklar. Genom fönstren kan du blicka ut mot Göteborgs kända landmärken Gothia Towers och Lisebergshjulet som reser sig över takåsarna.

Bostadens slående takhöjd om cirka 3,5 meter bryts av vackra takbjälkar som tillsammans med en synlig murstock sätter prägel på hemmet. I symbios med oerhört smart planerade kvadratmeter skapas en enorm rymd. Via en stilrent inbyggd spiraltrappa når du ett sovloft som rymmer en dubbelsäng och gör att varje yta i hemmet kan nyttjas till fullo. Här uppe blir nätterna rofyllda och låter sällskapsrummet, med kök och vardagsrum i öppen anslutning, vara den perfekta platsen för umgänge. Dessutom bildas ett ypperligt förvaringsutrymme under loftet.

Kök och badrum är modernt inredda och har uppdaterats de senaste åren för optimal komfort. Det helkaklade badrummet erbjuder golvvärme, dusch och ytterligare god förvaring. Tar du hissen ned till markplan når du föreningens trivsamma gård med grillplats, där även en välutrustad gemensam tvättstuga ligger.

På Burgårdsgatan bor du lugnt och tryggt med ett pulserande stadsliv utanför porten. Kort gångavstånd till Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Evenemangsstråket och Korsvägen ligger runt hörnet, och söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 1.5

Boarea: 36 kvm

Biarea: 5 kvm

Våningsplan: 6

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas