Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Burgårdsgatan 14 Lorensberg 36 kvm

Spektakulär cityetta högst upp i huset

Varmt välkommen till Burgårdsgatan 14! Ta hissen till våning sex av sex och kliv in i en unik taketta med smarta lösningar och säregna vinklar. Genom fönstren kan du blicka ut mot Göteborgs kända landmärken Gothia Towers och Lisebergshjulet som reser sig över takåsarna.

Bostadens slående takhöjd om cirka 3,5 meter bryts av vackra takbjälkar som tillsammans med en synlig murstock sätter prägel på hemmet. I symbios med oerhört smart planerade kvadratmeter skapas en enorm rymd. Via en stilrent inbyggd spiraltrappa når du ett sovloft som rymmer en dubbelsäng och gör att varje yta i hemmet kan nyttjas till fullo. Här uppe blir nätterna rofyllda och låter sällskapsrummet, med kök och vardagsrum i öppen anslutning, vara den perfekta platsen för umgänge. Dessutom bildas ett ypperligt förvaringsutrymme under loftet.

Kök och badrum är modernt inredda och har uppdaterats de senaste åren för optimal komfort. Det helkaklade badrummet erbjuder golvvärme, dusch och ytterligare god förvaring. Tar du hissen ned till markplan når du föreningens trivsamma gård med grillplats, där även en välutrustad gemensam tvättstuga ligger.

På Burgårdsgatan bor du lugnt och tryggt med ett pulserande stadsliv utanför porten. Kort gångavstånd till Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Evenemangsstråket och Korsvägen ligger runt hörnet, och söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Burgårdsgatan 14

Antal rum: 1.5

Boarea: 36 kvm

Biarea: 5 kvm

Våningsplan: 6

Indirekt nettoskuldsättning: 114983 KR
Information hämtad från 2022 årsredovisning.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer