Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Tjörn Tjörn - Bohuslän 800 kvm

Skärgårdsidyll på Tjörn

Äkta skärgårdsidyll i Skärhamns samhälle på populära Tjörn. Från en gatstensbelagd förgård tar du trappan upp till husets första altan och vidare in på punschverandan. Vitmålade träpaneler och fönster med tvärpost och spröjs skapar ett genuint första intryck. Villan har genomgående en oslagbar tidstypisk charm med välvårdade originaldetaljer i samtliga rum.

På entréplan finner du kök, matsal och vardagsrum i en praktisk planlösning som skapar ett vackert ljusflöde genom rummen. Kök, WC och badrum är fint renoverade för att uppnå modern standard, utan att förlora den charmfulla atmosfären. Övre plan är även det väl utformat och nyttjar varje kvadratmeter till fullo med tre mysiga sovrum, allrum med utgång till terrass samt ett stort badrum.

Med uteplatser i tre väderstreck går ingen soltimme förlorad. Vardagsrummet förlängs av en stor altan i eftermiddagssolen och från en terrass som nås från det övre våningsplanet kan du kliva direkt ut på bergstomten. Intill huset finns ett garage med ovanliggande kontorsyta som nås från den större altanen. En stor uppfart ger även plats åt ytterligare bilar att parkera och här har du även direkt tillgång till husets källarplan med ypperliga förvaringsutrymmen.

Ett hem för familjen som söker något utöver det vanliga! Badrocksavstånd till havet och endast några kilometer till närmsta service med bland annat mataffär, systembolag, apotek och vårdcentral. Direktbuss som tar dig till såväl Stenungssund som Göteborg stannar endast cirka 100 meter från huset.

Varmt välkommen till Idrottsvägen 18!

LÄS MER
FAKTA

Område: Tjörn - Bohuslän

Antal rum: 5

Boarea: 158 kvm

Biarea: 17 kvm

Tomtarea: 800 kvm

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas