Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stora Askerön 672
ALLA BILDER
Stenungsund Stora Askerön 672 Västkusten 9.2 ha 12 500 000 KR

Flundreviks gård på Stora Askerön

Stora Askerön, ett eget litet paradis längst in i viken mellan Orust och Tjörn. Här är bebyggelsen blandad med permanentboende och fritidshus, och området har en låg exploateringsgrad med stark gemenskap grannar emellan. Stora Askerön 672, även kallad Flundreviks gård, är belägen i en av öns fridfulla östra vikar.

Fastigheten är fördelad på totalt fem skiften, med boningshus, lada och 250 meter egen strandlinje vid vackra Flundrevik. Mangårdsbyggnaden som uppfördes 1999 erbjuder stora sällskapsytor på entréplan och ett övre plan med flera sovrum där utsikten mot vattnet är oslagbar. Detaljrika snickerier, lister, dörrar och spröjsade fönsterglas förgyller bostaden. Intill huset ligger ladan med plats för maskinpark, verkstad eller djurhållning. På tomten finns även ett äldre hönshus vid vattnet som kan byggas om för annan funktion, en sjöbod samt flera dammar.

Vid Kalvskär, ett stenkast från boningshuset, har fastigheten egen brygga och båtplats med fiskebod intill. Fastighetens andra skiften innefattar både åkermark och betesmark med betesytor för djur eller odling. Gården är del i flertalet samfälligheter som bland annat ansvarar för ytterligare båtplatser, hamn och skär, vilket bidrar till arrendeintäkter för fastighetsägaren.

Varmt välkommen till idyllen på Stora Askerön och Flundreviks gård!

LÄS MER
FAKTA

Område: Västkusten

Adress: Stora Askerön 672

Antal rum: 8

Boarea: 202 kvm

Biarea: 110 kvm

Tomtarea: 9.2 ha

Pris/bud: 12 500 000 KR

Västkusten

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Skifte 4
Skifte 3. 2,2 hektar
Skifte 2 Bostadsbild
Boende med havsutsikt i sydläge Garage och verkstad
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Stort vardagsrum med havsutsikt Köket Kontor i anslutning till vardagsrum Entré Hall med öppet till nock Bostadsbild Balkong på andra våning med havsutsikt Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Stor privat tomt Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Utsikt över Stenungsund och Tjörnbroarna Bostadsbild Bostadsbild Egen brygga vid Kalvskär Bostadsbild Skifte 1 vid Kalvskär Bostadsbild Bostadsbild Hamn vid fiskevik Bostadsbild Fiskeviks hamn Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer