Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Carlandersplatsen 6 Lorensberg 46 kvm

1920-talsanda på attraktiva Carlandersplatsen

Välplanerad tvåa i en vacker fastighet från 1929 precis intill Carlandersparken. Fin vitbetsad parkett i holländskt mönster pryder golvet i hall och vardagsrum, och tillsammans med ljusa väggar och en generös takhöjd skapas en härlig rymd i hemmet. Fönster i djupa nischer av natursten bidrar med extra charm och släpper in rikligt med ljus i samtliga rum. Köket är fullt utrustat av hög kvalitet med inredning i elegant lantlig stil som passar perfekt in med byggnadens historiska inslag. En liten trappa leder upp till ett oerhört mysigt sovrum där du kan sova gott och ostört om nätterna. Lägenhetens badrum har topprenoverats med stiliga ytskikt i marmor och fulländats med din egen tvättutrustning. Både en stor inredd klädkammare i anslutning till hallen samt ett rymligt källarförråd tillhör och tar hand om all förvaring.

Här bor du i en gemytlig förening på attraktiv adress i ett av stadens mer exklusiva områden. Trots lugnet når du Avenyns affärer och restauranger på fem minuter såväl som stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. Lockar en picknick i det gröna har du både Carlandersparken och Näckrosdammen precis utanför dörren. Knutpunkten Korsvägen ligger runt hörnet och inom kort gångavstånd finner du det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium och Liseberg samt stadens härliga oas Trädgårdsföreningen. Detta läge erbjuder en unik kombination av närhet till allt som en storstad kan ha att erbjuda samt ett lugn som sällan upplevs på en så centralt belägen adress.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Carlandersplatsen 6

Antal rum: 2

Boarea: 46 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer