Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 116 kvm

Takvåning med terrass

I ståtlig fastighet från 1889 välkomnas du in i ett praktfullt trapphus med modern hiss som leder dig vidare upp till högsta våningen på Engelbrektsgatan 51. I denna unika takvåning om 116 kvadratmeter är takhöjden slående och de stora ytorna gör sällskapsrummet till en dröm att anordna sociala tillställningar i. Bostaden byggdes 2009 med kvalitativa material som kompletterats med moderna och lyxiga inredningsval. Högt upp över stadens brus är detta ett rogivande boende fritt från insyn.

Kök och vardagsrum i öppen utformning skapar optimala sällskapsytor med enastående ljus från flertalet takfönster. Den vackra köksinredningen från Kvänum förgylls av arbetsytor i kalksten av sorten Azul Valverde, och köksön blir en självklar plats att samlas kring medan maten tillagas. Fortsätter du genom vardagsrummet når du master bedroom i komfortabelt och avskilt läge med både skjutdörrsgarderob och stor walk in closet. Det mindre sovrummet i våningens andra hörn har även det bra förvaringsutrymme. Framförallt finner du här bostadens förträffliga terrass där du kan spendera många långa sommardagar i ostört läge bland hustaken. Ett helkaklat badrum som ligger i anslutning till ett separat tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsmöjligheter som förenklar vardagens bestyr och sätter ytterligare högklassig prägel på hemmet.

På Engelbrektsgatan bor du mitt i storstadspulsen med allt du kan önska utanför porten. Här har du nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. I närheten ligger även knutpunkterna för kollektivtrafik Korsvägen och Valand. Alldeles runt hörnet når du det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg och stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 4

Boarea: 116 kvm

Våningsplan: 5

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas