Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Vikernas väg 3
ALLA BILDER
Kungsbacka Vikernas väg 3 Särö 2913 kvm 7 780 000 KR

Gemytlig villa med stor tomt och naturskönt läge i populära Särö.

Pittoresk villa om 127 kvm i äldre gårdsstil med närhet till bad, golf och natur.
Fastighet med flera byggnader och stor naturvänlig tomt samt del i samägda öar.

Den stora tomten välkomnar dig med sitt naturnära och avskilda läge. Här finns gott om plats för familjens olika aktiviteter där studsmattan, förrådet, lekstugan, växthuset och parkeringsplatsen enkelt samspelar framför villan. Den härliga altanen som naturligt bäddats in mellan husets vinklar blir pricken över i:et. Här tillbringar man många timmar i solstolen, framför grillen eller runt middagsbordet.
Från altanen bjuds vi in i huset där historien gör sig påmind genom flertalet sparade detaljer från fastighetens ursprung vilken tidigare var ett känt torp "Vikebacka". Här huserade bland annat tant "Dytta" som var ett omtalat namn i Släp.
I och med nybyggnationen utökades huskroppen till en u-form där ny grund gjöts för de delar av villan som idag används som sov- och badrum. De sociala ytorna med kök och allrum vilar på torpets befintliga granitgrund med anor från 1850-talet.
Väl inne i huset möts vi av ljusa och moderna färger där de två mindre sovrummen ligger avskilda med eget badrum i husets södra del. I hallen, som bildar länken i villans arkitektur, finner vi det större sovrummet som med egen utgång till den bakre altanen skapar ett rum i rummet.
Det praktiska förrådet med tvättstuga, dusch och bakre entré ligger innanför köket vilket många gånger underlättar vardagen genom sina olika funktioner.
I villans sociala del, med en takhöjd på 5 m, skapas en gemytlig känsla där den öppna planlösningen mellan kök och allrum bjuder in till samvaro och umgänge. Genom rummets glasdörrar når man altanen som sommartid erbjuder ett extra vardagsrum där inne och ute enkelt sammanflätas med stilfull elegans.

Söker ni ett boende i härlig miljö med avskilt läge i populära Särö där familjens olika aktiviteter enkelt får plats samtidigt som man med en mindre ansträngning når buss, service, golf, bad och affärer kan denna fastighet varmt rekommenderas.

Med bil tar det 20 min till Göteborg, 10 minuter till Kungsbacka, 5 min till Särö centrum. Närmaste busshållplats ligger inom tio minuters gångavstånd. Du går till havet via promenadstigar på under 5 min.

LÄS MER
FAKTA

Område: Särö

Adress: Vikernas väg 3

Antal rum: 4

Boarea: 127 kvm

Tomtarea: 2913 kvm

Pris/bud: 7 780 000 KR

Visningar

Särö

Patrik Magneby

Patrik Magneby

Ansvarig mäklare

Patrik har en bred erfarenhet som sträcker sig från tiden som Yrkesofficer och Managementkonsult till VD för att idag dedikera sin tid som Fastighetsmäklare av unika och exklusiva fastigheter. Det som genomsyrar alla hans uppdrag och leveranser är sättet att inge förtroende samt arbeta med tydlig målstyrning och personligt driv.

Som fastighetsmäklare präglas hans karriär av lyckade försäljningar inom segmentet exklusiva fastigheter på västkusten. Hans passion är att bidra till, och genomföra lyckade fastighetsaffärer.

Genom en tydlig struktur, kunskap om marknaden samt fokus på säljare och köpare skapar han goda förutsättningar för dig att lyckas med din bostadskarriär.
Vidare menar Patrik att det är viktigt att alltid se möjligheter och skapa goda relationer, vilket tillsammans med ett brett kontaktnät gör honom till en eftertraktad och inte sällan rekommenderad mäklare.

Parallellt med hans intresse för vackra villor, slott och herrgårdar reser Patrik gärna till nya spännande platser, där Italien är en av favoriterna.

Tusen tack för fantastiskt arbete, är mycket nöjda med försäljning av vårt hus.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Patrik Magneby

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas