Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Cederbourgsgatan 9
ALLA BILDER
Göteborg Cederbourgsgatan 9 Lorensberg 68 kvm 4 000 000 KR

30-talsfunktionalism i centrala Göteborg

På ett av Göteborgs mest attraktiva lägen återfinns denna väl omhändertagna funkislägenhet. I vacker fastighet från 1935 kliver du in i en oerhört ljus och smakfullt renoverad bostad med bevarad originalcharm. Fiskbensmönstrad ekparkett, djupa fönsterbräden i kalksten, generös takhöjd och framförallt en ståtlig öppen spis karaktäriserar hemmet.

Vardagsrum och matsal är socialt utformade vilket skapar ett fint ljusflöde genom sällskapsytorna. Under 2021 totalrenoverades köket med kvalitativ inredning från Epoq och vitvaror av hög teknisk standard. Från sovrummet når du den mysiga balkongen i soldränkt söderläge, skyddad av grönskan utanför. Även badrummet är tidlöst renoverat med modern inredning.

Trygg och trivsam förening där TV, bredband och telefoni ingår i avgiften. Här har du nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. Knutpunkten Korsvägen ligger alldeles runt hörnet och inom kort gångavstånd finner du det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium och Liseberg samt stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Cederbourgsgatan 9

Antal rum: 2.5

Boarea: 68 kvm

Våningsplan: 1.5

Månadsavgift: 3586 KR/Månad

Pris/bud: 4 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer