Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Chalmersgatan 27C Lorensberg 60 kvm

Sekelskifteslägenhet anno 1889 med gårdsbalkong

Representativt sekelskifteshem med allt som tillhör tiden - takhöjd över tre meter, stuckaturer, takrosett, bröstpanel, spegeldörrar och genomgående fiskbensparkett. Trapphusets runda väggar är stilfullt inkorporerade i lägenheten, som med dess vitmålade tegel skapar ytterligare en unik och elegant detalj. Den ståtliga karaktären från sent 1800-tal möter moderna bekvämligheter av högsta kvalitet i en helt perfekt kombination.

Köket är platsbyggt upp till tak för maximal förvaring och den blå skåpsinredningen bryts av med hexagonalt kakel av vacker detaljrik kolmårdsmarmor. En stor öppning mellan kök och vardagsrum ger ett naturligt ljusflöde genom rummen och skapar perfekta sällskapsytor för att bjuda hem såväl vänner som familj på större middagar. Från köket kliver du ut på den nyligen byggda balkongen med ostört läge mot den fridfulla innergården. Ett avskilt sovrum rymmer med enkelhet dubbelsäng och erbjuder goda förvaringslösningar i sober inbyggd garderobsvägg. Till och med badrummet imponerar med utsmyckat kakel och vackra porslinsdetaljer.

Här kan du bo tryggt i en oerhört stabil förening, som de senaste åren sänkt avgifterna ett flertal gånger. I den låga avgiften ingår dessutom TV/bredband/telefoni via fiber och med föreningens planer på att bygga vindslägenheter är möjligheten stor att bli helt skuldfria. Den gemensamma innergården är den perfekt platsen att flytta ut sommarfesten på och tvättstuga finns i samma hus. Föreningen har ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. Söker du dig till lugn och ro är det inte långt till flera stadens grönområden, och för den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Chalmersgatan 27C

Antal rum: 2

Boarea: 60 kvm

Våningsplan: 2

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas