Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Göteborg Gibraltargatan 98 62 kvm

Fint renoverad tvåa med balkong och slående utsikt

Högst upp i Johanneberg på Gibraltargatan 98 ligger denna fantastiska sextiotalstvåa. Ta hissen upp till våning sex och kliv in i en mycket vacker och trivsam bostad som varsamt renoverats med känsla för stil och detaljer. Stora ljusa rum bidrar till en härlig atmosfär och de generösa fönsterpartierna ger en hänförande utsikt. Vardagsrummet är rymligt, här pryder fiskbensparkett golvet och det erbjuds optimala sällskapsytor. Stilrent och fullutrustat kök med modern inredning och den framtagna tegelväggen ger rummet karaktär. Det insynsskyddade sovrummet har gott om förvaring och leder dig ut på bostadens balkong. Här kan du njuta av förmiddagssolen och blicka ut över härliga omgivningar. Badrummet är helkaklat och renoverades 2019 och här finns både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagens bestyr.

I Brf 96-110 bor ni en trivsam förening med stora hyresintäkter. Här finns fiber indraget och både garageplats och parkeringsplats finns att hyra i mån av plats. Föreningen har en gemensam innergård med utemöbler, lekplatser och pallkragar att odla i. Trots det lugna och rofyllda läget är det promenadavstånd till såväl Chalmers och Avenyn som evenemangsstråket med Svenska Mässan, Liseberg och Scandinavium. På närmare håll har ni också matbutiker, service, Mossens idrottsplats och busshållplats som med enkelhet tar er vidare i Göteborg.

Hjärtligt välkomna på visning, vänligen kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Göteborg

Adress: Gibraltargatan 98

Antal rum: 2

Boarea: 62 kvm

Våningsplan: 6

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer