Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Wadmansgatan 10
ALLA BILDER
Göteborg Lorensberg Wadmansgatan 10 108 kvm

Sekelskiftesdröm med stor gårdsbalkong

Högst upp i huset på attraktiva Wadmansgatan ligger denna representativa sekelskifteslägenhet. Ljuset som strömmar in från högresta fönster i flera väderstreck är oslagbart och i vardagsrummet pryder dessutom spröjsade halvmånefönster väggen och skapar ett unikt intryck. 2020 genomgick bostaden omfattande renoveringar av kök, badrum och ytskikt. Detta med respekt för lägenhetens historiska attribut som återfinns i spegelmönstrade pardörrar, fiskbensparkett, takrosetter och stora rum i fil. Tillsammans med en generös takhöjd skapas en storslagen atmosfär.

Ett Kvänumkök av erbjuder goda arbetsytor på kalkstensbänken och vitvaror av högsta kvalitet. I hallen har även garderober från Kvänum installerats för en sammanhållen inredning. Vidare in i sovrummet - här finner du den stora nybyggda balkongen i rofyllt gårdsläge där varma sommardagar kan avnjutas. Badrum och gästtoalett har även de renoverats med kvalitet som ledord där ytskikten pryds av kalkstens- och marmorkakel. Er egen tvättutrustning i hemmet förenklar dessutom vardagens bestyr.

Via det praktfulla trapphuset, eller den moderna hissen, når ni föreningens gemytliga innergård med gemensam uteplats. Direkt utanför dörren finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

LÄS MER

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Wadmansgatan 10

Antal rum: 3

Boarea: 108 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 3414 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer