Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 106 kvm

Nationalromantik på attraktiv adress!

Välbevarad nationalromantisk anda fulländad med moderna bekvämligheter finner ni på Wadmansgatan 10. Under 2018 genomgick bostaden omfattande renoveringar av hög kvalitet, med respekt för lägenhetens historiska inslag som återfinns i spegelmönstrade pardörrar, fiskbensparkett, takrosetter och stora rum i fil. Även den runtgående planlösningen är typisk för tiden och skapar tillsammans med en storslagen takhöjd och högresta fönster ett gediget ljusflöde genom hela hemmet.

Renoveringar av hög standard har bidragit till ett vackert Kvänumkök med bänk i marmor och integrerade vitvaror, platsbyggda Kvänumgarderober i sovrum och hall. Väggarna i badrummet pryds även de av ståtlig marmorkakel och inredning från Kvänum. Här finns även tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagens bestyr. Så sent som i år färdigställdes en ljuvlig gårdsbalkong som nås från sovrummet och bjuder på lugna sommarkvällar, helt ostört av stadens puls på andra sidan byggnaden. Vardagsrum och matsal i anslutning ger stora öppna sällskapsytor, perfekta för tillställningar och middagsbjudningar med större sällskap.

Via det praktfulla trapphuset, eller den moderna hissen, når ni föreningens gemytliga innergård med gemensam uteplats. Direkt utanför dörren finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkomna till detta spektakulära sekelskifteshem!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 3

Boarea: 106 kvm

Våningsplan: 1

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas