Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 40 kvm

Sekelskiftespärla på centralt läge

I gårdshuset på Södra vägen 6 ligger denna charmfulla och väl omhändertagna etta med genuina sekelskiftesdetaljer. Du välkomnas av ett oerhört ljust och hemtrevligt kök med kvalitativ utrustning och goda förvaringsutrymmen i såväl köksinredning som det vackra inbyggda kallskafferiet från byggåret. Här får du med enkelhet plats att bjuda hem vänner och familj utan att trängas vid en ljus matplats intill ett ståtligt högrest fönster.

Vidare in i allrummet är takhöjden lika slående som den dekorativa takrosetten och stuckaturerna. Det vitmålade plankgolvet som löper genom både kök och vardagsrum bidrar med en oerhörd charm. Tack vare ett rikt ljusinsläpp från stora tidstypiska fönster tillsammans med den generösa takhöjden känns lägenheten större än dess kvadratmeter. I allrummet finns goda ytor att möblera helt efter egen smak. Pardörrar leder dig ut till en balkong i rogivande gårdsläge som är den perfekta platsen att spendera härliga sommarkvällar på. Bostadens badrum är stilrent renoverat med ljust kaklade ytskikt, takdusch och bra förvaring.

I Brf Södra Heden Göteborg bor du tryggt med låg avgift i en nästintill skuldfri förening. Anrik och praktfull fastighet mitt i storstadspulsen. Här har du nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. I närheten ligger även kollektivtrafikknutpunkterna Korsvägen och Valand och alldeles runt hörnet når ni det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg och stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 1

Boarea: 40 kvm

Våningsplan: 2

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas