Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Södra vägen 6 Lorensberg 40 kvm

Sekelskiftespärla på centralt läge

I gårdshuset på Södra vägen 6 ligger denna charmfulla och väl omhändertagna etta med genuina sekelskiftesdetaljer. Du välkomnas av ett oerhört ljust och hemtrevligt kök med kvalitativ utrustning och goda förvaringsutrymmen i såväl köksinredning som det vackra inbyggda kallskafferiet från byggåret. Här får du med enkelhet plats att bjuda hem vänner och familj utan att trängas vid en ljus matplats intill ett ståtligt högrest fönster.

Vidare in i allrummet är takhöjden lika slående som den dekorativa takrosetten och stuckaturerna. Det vitmålade plankgolvet som löper genom både kök och vardagsrum bidrar med en oerhörd charm. Tack vare ett rikt ljusinsläpp från stora tidstypiska fönster tillsammans med den generösa takhöjden känns lägenheten större än dess kvadratmeter. I allrummet finns goda ytor att möblera helt efter egen smak. Pardörrar leder dig ut till en balkong i rogivande gårdsläge som är den perfekta platsen att spendera härliga sommarkvällar på. Bostadens badrum är stilrent renoverat med ljust kaklade ytskikt, takdusch och bra förvaring.

I Brf Södra Heden Göteborg bor du tryggt med låg avgift i en nästintill skuldfri förening. Anrik och praktfull fastighet mitt i storstadspulsen. Här har du nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. I närheten ligger även kollektivtrafikknutpunkterna Korsvägen och Valand och alldeles runt hörnet når ni det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg och stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Södra vägen 6

Antal rum: 1

Boarea: 40 kvm

Våningsplan: 2

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer