Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg Skånegatan 37A 86 kvm

Enastående penthouse med magnifik utsikt

Spektakulär penthousevåning med otroligt vacker utsikt över Göteborgs skyline. Mycket stabil förening med låg avgift, hög soliditet och låg skuldsättning. Hemmet har allt att önska tack vare minutiöst utförda renoveringar där ett stilsäkert inrett kök ligger i öppen planlösning med vardagsrum och skapar de optimala sällskapsytorna. Magiskt läge högst upp i huset där ni från vackra bågformade fönster kan blicka ut mot flera av Göteborgs kända landmärken och vidare över takåsar och trädtoppar.

Här håller såväl material som utrustning genomgående hög kvalitet. Ett rymligt badrum erbjuder vardagslyx i form av jacuzzi samt egen tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum högt över stadens myller gör nätterna rofyllda och förvaringslösningarna är smarta och håller hemmet prydligt. I anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare och precis intill lägenheten finns ett eget vindsförråd.

Ett boende utöver det vanliga, med unik känsla av avskildhet mitt i centrum. Direkt närhet till det pulshöjande evenemangsstråket och ett brett utbud av omtyckta restauranger och caféer längs Berzeliigatan och Skånegatan. Ni bor med bekvämt gångavstånd till en av stadens bättre matbutiker, biograf, badhus, Liseberg och Trädgårdsföreningen. Goda förbindelser når ni från knutpunkten Korsvägen mindre än 100 meter bort där också en av Västlänkens stationer kommer att ligga. Varmt välkomna att trivas!

LÄS MER

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Skånegatan 37A

Antal rum: 3

Boarea: 86 kvm

Våningsplan: 6

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer