Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Johannebergsgatan 28
ALLA BILDER
Göteborg Johannebergsgatan 28 Lorensberg 229 kvm

1910-talsvåning med fyra balkonger på avskild gata

På tysta och stilla Johannebergsgatan presenteras nu en sällsynt elegant våning om hela 229 kvadratmeter. Bostadens kvadratmeter är fördelade på sex rum som sträcker sig över hela våningsplanet och skapar ett oerhört fridfullt boende. Läget är ljuvligt med två franska balkonger mot Näckrosdammens grönska och två större balkonger in mot den fina gården. Rummen skiner av dagsljus från högresta fönster och förgylls av vackra snickerier från förra seklets början. Utöver de praktfulla stuckaturerna i flera rum finns även vackra takmålningar i vardagsrummet.

Våningen är nyrenoverad till fullo och erbjuder inredning och utrustning av högsta kvalitet. Tysk isolering har adderats för ett mer harmoniskt hem och en del väggar, tak och golv har även flytspacklats för att jämna ut ytskikten. Genom flera rum löper ståtlig stavparkett i fiskbensmönster som mörkbetsats i samma nyans som resterande parkettgolv för en stilren helhetskänsla. Tre kompletta högklassiga badrum och tre gigantiska sovrumssviter, varav två med en-suite badrum och det tredje med en nyrenoverad fungerande öppen spis. Ett exklusivt Selected Canadakök med vitvaror från Gaggenau och Liebherr så som kyl, frys och vinkyl. Dessutom finner du här två inbyggda toppmatade diskmaskiner från Fisher & Pykel och i nära anslutning till köket ligger den representativa matsalen i äkta nyklassicistisk stil.

En av Lorensbergs kanske bästa adresser med direkt närhet till gastronomiska upplevelser och populära shoppinggator. Den nybildade föreningen är välskött med låg belåning och planer på råvindsexploatering vilket kommer ge ett stort tillskott av kapital. Föreningen har ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. Söker du dig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen som närmsta granne, och för den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Johannebergsgatan 28

Antal rum: 6

Boarea: 229 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 8648 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer