Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 88 kvm

Renoverad fyra i gavelläge med härlig balkong!

I Lorensbergs härliga kvarter med vacker arkitektur finner ni detta underbara hem på attraktiva Engelbrektsgatan. Redan innanför porten får ni ett stilrent välkomnande och hissen tar er bekvämt upp till femte våningen. Bostaden erbjuder en fin kombination av stilfull interiör och färgsättning. Lägenhetens stora ljusinsläpp ger en luftig och skön atmosfär som bidrar till ett trivsamt hem utöver det vanliga. Alla rum är generöst utformade och våningens fantastiska matsal som även kan användas som sovrum bjuder på ett unikt och mycket tilltalande utrymme som ni når genom en pardörr från vardagsrummet.

Det härliga vardagsrummet bjuder på generösa ytor för ett rikt sällskapsliv. Här finns utrymme för stor soffgrupp för stora sällskap. Det breda fönsterpartiet skänker ett fint ljusinsläpp och en milsvid utsikt. Det välutrustade köket totalrenoverades 2013 och har med sin höga tekniska standard allt som kan önskas vilket gör matlagningen till en fröjd. Här får ni med fördel plats med ett större matbord som familjen kan samlas kring. Allt detta bidrar till ett fantastiskt hem för den med högt uppsatta krav på sitt boende. I anslutning till köket finner ni det mindre sovrummet som kan användas som barn-, gäst- eller arbetsrum. Det större sovrummet med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob ligger vägg i vägg med vardagsrummet. Härifrån når ni den härliga balkongen där ni med ett glas vin i handen kan njuta av den hänförande och vidsträckta utsikten. I lägenheten finns två stilfullt inredda badrum, vilket skänker ytterligare komfort och bekvämlighet.

I Heden/Lorensberg bor ni mitt i storstadspulsen med allt ni kan önska. Här har ni nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. I närheten ligger även kollektivtrafikknutpunkterna Korsvägen och Valand och alldeles runt hörnet når ni det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg och stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 4

Boarea: 88 kvm

Våningsplan: 5

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas