Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Engelbrektsgatan 57 Lorensberg 88 kvm

Renoverad fyra i gavelläge med härlig balkong!

I Lorensbergs härliga kvarter med vacker arkitektur finner ni detta underbara hem på attraktiva Engelbrektsgatan. Redan innanför porten får ni ett stilrent välkomnande och hissen tar er bekvämt upp till femte våningen. Bostaden erbjuder en fin kombination av stilfull interiör och färgsättning. Lägenhetens stora ljusinsläpp ger en luftig och skön atmosfär som bidrar till ett trivsamt hem utöver det vanliga. Alla rum är generöst utformade och våningens fantastiska matsal som även kan användas som sovrum bjuder på ett unikt och mycket tilltalande utrymme som ni når genom en pardörr från vardagsrummet.

Det härliga vardagsrummet bjuder på generösa ytor för ett rikt sällskapsliv. Här finns utrymme för stor soffgrupp för stora sällskap. Det breda fönsterpartiet skänker ett fint ljusinsläpp och en milsvid utsikt. Det välutrustade köket totalrenoverades 2013 och har med sin höga tekniska standard allt som kan önskas vilket gör matlagningen till en fröjd. Här får ni med fördel plats med ett större matbord som familjen kan samlas kring. Allt detta bidrar till ett fantastiskt hem för den med högt uppsatta krav på sitt boende. I anslutning till köket finner ni det mindre sovrummet som kan användas som barn-, gäst- eller arbetsrum. Det större sovrummet med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob ligger vägg i vägg med vardagsrummet. Härifrån når ni den härliga balkongen där ni med ett glas vin i handen kan njuta av den hänförande och vidsträckta utsikten. I lägenheten finns två stilfullt inredda badrum, vilket skänker ytterligare komfort och bekvämlighet.

I Heden/Lorensberg bor ni mitt i storstadspulsen med allt ni kan önska. Här har ni nära till Avenyn med affärer, restauranger och till stadens rika kultur- och nöjesutbud med bland annat Lorensbergsteatern, Stadsteatern och Konstmuséet. I närheten ligger även kollektivtrafikknutpunkterna Korsvägen och Valand och alldeles runt hörnet når ni det fantastiska evenemangsstråket med Svenska Mässan, Scandinavium, Liseberg och stadens härliga oas Trädgårdsföreningen.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Engelbrektsgatan 57

Antal rum: 4

Boarea: 88 kvm

Våningsplan: 5

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer