Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Kristinelundsgatan 7
ALLA BILDER
Göteborg Kristinelundsgatan 7 Lorensberg 155 kvm

Magnifik takvåning högst upp i huset ett stenkast från Avenyn och noll kr i avgift

Spektakulär takvåning högst upp i huset med 0 kr i avgift i skuldfri och trivsam Brf! Ett kvarter från Göteborgs paradgata med rymlig takterrass i västerläge, stående höga fönster ut mot gatan och sju öppningsbara takfönster, vilka bidrar till att ge lägenheten fantastiska ljusförhållanden. Våningen är unik i sitt slag med spektakulär variation på takhöjd upp till 3 meter, vattenburen golvvärme, air conditioning och stilrena materialval. Hela hemmet andas hög klass med mycken platsbyggd inredning samt exklusivt produktval. Våningen har genomgående stilkänsla och kvalitet där varje rum håller hög klass och har en känsla för detaljer och helhet.

Köket renoverades år 2022 och erbjuder goda arbetsytor i kvalitativa arbetsbänkar från Caesarstone och gott om förvaring där man nyttjat våningens takhöjd. Modern maskinpark med precis allt man kan önska som integrerats på ett mycket stilfullt sätt. Härifrån kliver ni ut på den generösa takterrassen om ca 12 kvm där ni ostört utan insyn kan njuta av en slående utsikt över Göteborgs takåsar.

Vidare in i vardagsrummet möts ni av spatiösa sällskapsytor som ligger i öppet plan med köket och våningens takterrass. Flera takfönster tillsammans med den generösa takhöjden ger en känsla av storslagen volym och trivsam atmosfär. Båda sovrummen ligger högt över stadens vimmel gör nätterna fridfulla och förvaringslösningarna är smarta och håller hemmet elegant. Badrummen är moderna och är inredda i tidlösa material och färgval med utrustning av hög kvalitet.


Bo i ett högt och fritt läge helt utan insyn på en av Göteborgs mest välkända gator. Utanför porten har ni direkt närhet till Avenyns välbesökta restauranger och barer som kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Här är innerstadens sprudlande nöjesliv aldrig långt bort.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Kristinelundsgatan 7

Antal rum: 4

Boarea: 155 kvm

Våningsplan: 6

Pris/bud: Pris på förfrågan

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer