Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Kristinelundsgatan 7
ALLA BILDER
Göteborg Kristinelundsgatan 7 Lorensberg 155 kvm

Magnifik takvåning högst upp i huset ett stenkast från Avenyn och noll kr i avgift

Spektakulär takvåning högst upp i huset med 0 kr i avgift i skuldfri och trivsam Brf! Ett kvarter från Göteborgs paradgata med rymlig takterrass i västerläge, stående höga fönster ut mot gatan och sju öppningsbara takfönster, vilka bidrar till att ge lägenheten fantastiska ljusförhållanden. Våningen är unik i sitt slag med spektakulär variation på takhöjd upp till 3 meter, vattenburen golvvärme, air conditioning och stilrena materialval. Hela hemmet andas hög klass med mycken platsbyggd inredning samt exklusivt produktval. Våningen har genomgående stilkänsla och kvalitet där varje rum håller hög klass och har en känsla för detaljer och helhet.

Köket renoverades år 2022 och erbjuder goda arbetsytor i kvalitativa arbetsbänkar från Caesarstone och gott om förvaring där man nyttjat våningens takhöjd. Modern maskinpark med precis allt man kan önska som integrerats på ett mycket stilfullt sätt. Härifrån kliver ni ut på den generösa takterrassen om ca 12 kvm där ni ostört utan insyn kan njuta av en slående utsikt över Göteborgs takåsar.

Vidare in i vardagsrummet möts ni av spatiösa sällskapsytor som ligger i öppet plan med köket och våningens takterrass. Flera takfönster tillsammans med den generösa takhöjden ger en känsla av storslagen volym och trivsam atmosfär. Båda sovrummen ligger högt över stadens vimmel gör nätterna fridfulla och förvaringslösningarna är smarta och håller hemmet elegant. Badrummen är moderna och är inredda i tidlösa material och färgval med utrustning av hög kvalitet.


Bo i ett högt och fritt läge helt utan insyn på en av Göteborgs mest välkända gator. Utanför porten har ni direkt närhet till Avenyns välbesökta restauranger och barer som kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Här är innerstadens sprudlande nöjesliv aldrig långt bort.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Kristinelundsgatan 7

Antal rum: 4

Boarea: 155 kvm

Våningsplan: 6

Pris/bud: Pris på förfrågan

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lorensberg

Välbesökta modebutiker, fantasifulla cocktailbarer och lyxiga bistroer kantar de levande gatorna i denna kulturhistoriska stadsdel. Gläd dina sinnen med såväl gastronomiska som kulturella upplevelser hos de eleganta restaurangerna, gallerierna och Göteborgs konstmuseum. Konserthuset och Stora Teatern bjuder därutöver till föreställningar i en klass för sig.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas