Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 157 kvm

Slående utsikt över Götaplatsen och Göteborgs paradgata!

Med ett högt insynsfritt läge på en av Göteborgs mest välkända gator ligger denna enastående fyrtiotalsbostad. Lägenhetens 157 kvadratmeter präglas av genuina funkisdetaljer så som rikligt ljusinsläpp från stora fönster, vacker stavparkett i ek, djupa fönsterbräden i natursten och en ståtlig öppen spis. Från vardagsrummet kliver du ut på balkongen med strålande förmiddagssol där du kan blicka ut över paradgatans vimmel. Ett sovrum mynnar ut i en rofylld balkong över föreningens innergård där eftermiddags- och kvällssolen skiner, och i köket finns anslutning till en stor gemensam balkong, även den i solnedgången.

Bostadens välbevarade originalcharm har kompletterats med stilsäkra renoveringar i form av ljust målade ytskikt och ett kvalitativt inrett badrum med detaljer i mässing. Kök, matsal och vardagsrum i social utformning ger optimala sällskapsytor för större middagar och fester, medan sovrummen är privat belägna från den inre hallen. Genomgående god förvaring i såväl platsbyggda garderober som en rymlig klädkammare och utöver det stora badrummet finns även en gästtoalett vid hemmets entré.

I avgiften är både digital-TV och bredband inkluderat och i föreningen finns en gemensam takterrass för medlemmar att nyttja. Utanför porten finns närheten till restauranger och Götaplatsens kultur med Stadsteater, Konserthus och Konstmuseum. Tvärsöver gatan ligger Stadsbiblioteket.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 5

Boarea: 157 kvm

Våningsplan: 3

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas