Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Kungsportsavenyen 45 Lorensberg 157 kvm

Slående utsikt över Götaplatsen och Göteborgs paradgata!

Med ett högt insynsfritt läge på en av Göteborgs mest välkända gator ligger denna enastående fyrtiotalsbostad. Lägenhetens 157 kvadratmeter präglas av genuina funkisdetaljer så som rikligt ljusinsläpp från stora fönster, vacker stavparkett i ek, djupa fönsterbräden i natursten och en ståtlig öppen spis. Från vardagsrummet kliver du ut på balkongen med strålande förmiddagssol där du kan blicka ut över paradgatans vimmel. Ett sovrum mynnar ut i en rofylld balkong över föreningens innergård där eftermiddags- och kvällssolen skiner, och i köket finns anslutning till en stor gemensam balkong, även den i solnedgången.

Bostadens välbevarade originalcharm har kompletterats med stilsäkra renoveringar i form av ljust målade ytskikt och ett kvalitativt inrett badrum med detaljer i mässing. Kök, matsal och vardagsrum i social utformning ger optimala sällskapsytor för större middagar och fester, medan sovrummen är privat belägna från den inre hallen. Genomgående god förvaring i såväl platsbyggda garderober som en rymlig klädkammare och utöver det stora badrummet finns även en gästtoalett vid hemmets entré.

I avgiften är både digital-TV och bredband inkluderat och i föreningen finns en gemensam takterrass för medlemmar att nyttja. Utanför porten finns närheten till restauranger och Götaplatsens kultur med Stadsteater, Konserthus och Konstmuseum. Tvärsöver gatan ligger Stadsbiblioteket.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Kungsportsavenyen 45

Antal rum: 5

Boarea: 157 kvm

Våningsplan: 3

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer