Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Eklandagatan 38
ALLA BILDER
Göteborg Eklandagatan 38 Lorensberg 44 kvm 3 500 000 KR

Perfekt citytvåa med bevarad trettiotalscharm

Med direkt närhet till såväl grönska som stadspuls ligger denna trettiotalslägenhet på det perfekta centrala läget. Endast en trappa upp, men fortfarande insynsskyddat och fridfullt, kliver du in i en smart planerad bostad med ett underbart ljus. Ett vackert stengolv i hallen går sömlöst över till slipad stavparkett i fiskbensmönster som löper genom alla rum. Ljusa ytskikt i kombination med en takhöjd över standard ger lägenheten en otroligt luftig känsla. Fönsterbräden i natursten, gjutjärnsradiatorer och dekorativa dörrar med originalbeslag förgyller hemmets rum.

Kök och vardagsrum har slagits samman i en öppen planlösning och blir en självklar plats för umgänge. Köket renoverades 2020 med stilsäker inredning från Marbodal och bänkskiva i Carrarramarmor. De öppna ytorna ger gott om plats för såväl matbord som soffgrupp, och den inre hallens extra kvadratmeter ger möjligheten att skapa ett eget hemmakontor. Det ovanligt stora sovrummet rymmer både dubbelsäng och en praktisk skjutdörrsgarderob med mycket bra förvaringssystem.

I Brf Gylleneken bor du tryggt i en förening med låg belåning samt låga avgifter där TV, bredband och IP-telefoni ingår. Lägenheten har två tillhörande förråd och i föreningen finns två takterrasser för medlemmar att nyttja. Eklandagatan är en lugn men ändå mycket central adress med grönskande omgivningar och gångavstånd till Avenyn. Ett stenkast från Chalmers i ena riktningen och Korsvägen med ypperlig kommunikation i den andra. Trevliga Carlandersparken är din granne och du har ett rikligt serviceutbud i närheten med matbutiker, restauranger och charmiga caféer.

Hjärtligt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Eklandagatan 38

Antal rum: 2

Boarea: 44 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 2169 KR/Månad

Pris/bud: 3 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas