Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 112 kvm

Pampig nationalromantik och låg avgift

Klassisk innerstadslägenhet i äkta nationalromantisk anda med alla önskvärda attribut. De historiska inslagen möter moderna bekvämligheter i en perfekt harmoni och skapar ett riktigt drömboende i ett av Göteborgs mest populära kvarter. Matsal, vardagsrum och sovrum ligger i fil och delas av med spegelmönstrade pardörrar i djupa dekorativa nischer. En takhöjd om knappa tre meter tillsammans med högresta tidstypiska fönster skapar en enastående rymd och ett rikligt ljusinsläpp. Matsalens hörnläge gör rummet extra välkomnande och det vackra kassettaket ger ett praktfullt intryck. Vardagsrummet pryds av en dekorativ eldstad och takrosett.

Mot föreningens gemensamma gård vetter ett stort och välutrustat kök. Här finns förvaringsskåp upp till tak och goda arbetsytor som förenklar både matlagning och servering. I den gamla tjänstetrappan finns nu ett eget vinrum tillhörande bostaden med ytterligare förvaringsutrymme. Härifrån kliver du ut på den nybyggda balkongen om cirka sju kvadratmeter i den värmande förmiddagssolen. Det rofyllda läget mot gården gör balkongen till en oerhört mysig plats att koppla av på under varma sommarkvällar. Från den stilsäkert renoverade hallen nås en mycket rymlig klädkammare och i det helkaklade badrummet finns såväl tvättmaskin och torktumlare som platsbyggd förvaringsinredning.

Brf Ametisten 18 är en välskött och ekonomiskt stabil förening med låga månadsavgifter. Utanför dörren, bland de imponerande kvarteren från förra sekelskiftet, finns allt du kan tänkas behöva i vardagen. Här finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 4

Boarea: 112 kvm

Våningsplan: 1

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas