Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Wadmansgatan 4A Lorensberg 112 kvm

Pampig nationalromantik och låg avgift

Klassisk innerstadslägenhet i äkta nationalromantisk anda med alla önskvärda attribut. De historiska inslagen möter moderna bekvämligheter i en perfekt harmoni och skapar ett riktigt drömboende i ett av Göteborgs mest populära kvarter. Matsal, vardagsrum och sovrum ligger i fil och delas av med spegelmönstrade pardörrar i djupa dekorativa nischer. En takhöjd om knappa tre meter tillsammans med högresta tidstypiska fönster skapar en enastående rymd och ett rikligt ljusinsläpp. Matsalens hörnläge gör rummet extra välkomnande och det vackra kassettaket ger ett praktfullt intryck. Vardagsrummet pryds av en dekorativ eldstad och takrosett.

Mot föreningens gemensamma gård vetter ett stort och välutrustat kök. Här finns förvaringsskåp upp till tak och goda arbetsytor som förenklar både matlagning och servering. I den gamla tjänstetrappan finns nu ett eget vinrum tillhörande bostaden med ytterligare förvaringsutrymme. Härifrån kliver du ut på den nybyggda balkongen om cirka sju kvadratmeter i den värmande förmiddagssolen. Det rofyllda läget mot gården gör balkongen till en oerhört mysig plats att koppla av på under varma sommarkvällar. Från den stilsäkert renoverade hallen nås en mycket rymlig klädkammare och i det helkaklade badrummet finns såväl tvättmaskin och torktumlare som platsbyggd förvaringsinredning.

Brf Ametisten 18 är en välskött och ekonomiskt stabil förening med låga månadsavgifter. Utanför dörren, bland de imponerande kvarteren från förra sekelskiftet, finns allt du kan tänkas behöva i vardagen. Här finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Wadmansgatan 4A

Antal rum: 4

Boarea: 112 kvm

Våningsplan: 1

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer