Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Masthugget-Linné 44.1 kvm

Modernt boende i historisk fastighet

På gränsen mellan Linné och Masthugget i vacker hörnbyggnad anno 1907 presenteras nu denna fina tvårummare. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning med klassiska ljusa ytskikt, takhöjd över standard och stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljus. I samtliga rum ligger kvalitativ trestavsparkett på golvet och ljusgrå väggar bryter snyggt av mot de höga fotlisterna.

Med kök och vardagsrum i social utformning får hemmet rymliga sällskapsytor, och den upphöjda barbänken blir en naturlig plats för umgänge medan middagen tillagas. Köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror och ljusa skåpluckor skapar en fin kontrast mot köksbänk och stomme i ekträ. Bakom köket är det stora sovrummet rofyllt beläget, avskilt från resten av bostaden. Här finns plats för såväl stor säng som skrivbordshörna, och bakom skjutdörrar finns mycket bra förvaringsutrymme. Ett helkaklat badrum i ljusa toner med golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare förenklar i vardagen för dig med en aktiv livsstil.

Ett boende med omedelbar närhet till Göteborgs hetaste uteliv, trendiga restauranger och populära butiker. Linnégatan och Haga når du med en kort promenad där helgerna kan spenderas på gemytliga kullerstensgator och prisade brunchställen. Slottsskogen, Skansen Kronan och Masthuggskyrkan inom en kilometers radie innebär grönområden och vackra utsiktsplatser i alla riktningar. Masthuggstorget ligger alldeles intill med stor mataffär, vårdcentral och hållplats för flera spårvagnslinjer.

Hjärtligt välkommen på visning, vänligen kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Masthugget-Linné

Antal rum: 2

Boarea: 44.1 kvm

Våningsplan: 2

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas