Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Värmlandsgatan 24 Masthugget-Linné 44.1 kvm

Modernt boende i historisk fastighet

På gränsen mellan Linné och Masthugget i vacker hörnbyggnad anno 1907 presenteras nu denna fina tvårummare. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning med klassiska ljusa ytskikt, takhöjd över standard och stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljus. I samtliga rum ligger kvalitativ trestavsparkett på golvet och ljusgrå väggar bryter snyggt av mot de höga fotlisterna.

Med kök och vardagsrum i social utformning får hemmet rymliga sällskapsytor, och den upphöjda barbänken blir en naturlig plats för umgänge medan middagen tillagas. Köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror och ljusa skåpluckor skapar en fin kontrast mot köksbänk och stomme i ekträ. Bakom köket är det stora sovrummet rofyllt beläget, avskilt från resten av bostaden. Här finns plats för såväl stor säng som skrivbordshörna, och bakom skjutdörrar finns mycket bra förvaringsutrymme. Ett helkaklat badrum i ljusa toner med golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare förenklar i vardagen för dig med en aktiv livsstil.

Ett boende med omedelbar närhet till Göteborgs hetaste uteliv, trendiga restauranger och populära butiker. Linnégatan och Haga når du med en kort promenad där helgerna kan spenderas på gemytliga kullerstensgator och prisade brunchställen. Slottsskogen, Skansen Kronan och Masthuggskyrkan inom en kilometers radie innebär grönområden och vackra utsiktsplatser i alla riktningar. Masthuggstorget ligger alldeles intill med stor mataffär, vårdcentral och hållplats för flera spårvagnslinjer.

Hjärtligt välkommen på visning, vänligen kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Masthugget-Linné

Adress: Värmlandsgatan 24

Antal rum: 2

Boarea: 44.1 kvm

Våningsplan: 2

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer