Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Bäckeliden 8 Göteborg 1280.1 kvm

Funktionalism med välbevarad originalanda

I ett av Göteborgs mest populära villakvarter finner du Bäckeliden 8 och detta vackra hus anno 1934. Genom gedigna smidesgrindar kliver du in på den insynsfria tomten och möts direkt av en vacker stentrappa som leder upp till husets entré.

Huset omfattar totalt 529 kvadratmeter som är väl fördelade på fyra våningsplan med god balans mellan privata rum och öppna sällskapsytor. Entréplan erbjuder stora sällskapsrum i fil där kassettak, fiskbensmönstrad parkett och höga fotlister pryder ytskikten. En öppen spis förgyller biblioteket och stora fönster bjuder in trädgårdens grönska till samtliga rum.

Även övre plan och vindsplan erbjuder ytterligare sällskapsytor, såväl som rogivande sovrum med flera möbleringsalternativ och ypperlig förvaring. Från de övre våningsplanen kan ni blicka ut över områdets grönska och njuta av utsikten bort mot Lisebergstornet och Pariserhjulet.

Med både en rymlig balkong och en generös veranda under glastak är steget aldrig långt mellan inne- och utemiljöer. Uteplatsernas och tomtens söderläge ger oslagbara soltimmar och ger möjlighet till både återkoppling såväl som odling och rekreation.

I Bö villastad är bebyggelsen från mitten av 1800-talet till början av 1900-talet dominerande. Gatorna andas historia med en vacker blandning av 1920-talsklassicism och funktionalism. Naturen är aldrig långt bort med Skatås och Delsjöområdet inom gångavstånd där både promenadstråk och badplatser lockar. Spårvagnen som stannar precis intill tar dig till centrala Göteborg på några minuter, och Korsvägens knutpunkt når du med en kort promenad. För pendlaren ligger även E6 med smidig anslutning.

Varmt välkommen till Bäckeliden 8!

LÄS MER
FAKTA

Område: Göteborg

Adress: Bäckeliden 8

Antal rum: 13

Boarea: 365 kvm

Biarea: 164 kvm

Tomtarea: 1280.1 kvm

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer