Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 53 kvm

Nationalromantik på populär & central adress

I hjärtat av den populära stadsdelen Lorensberg ligger avskilda Wadmansgatan som en rofylld oas mitt i stadskärnan. En trappa upp kliver du in i denna undangömda gårdspärla med 53 välplanerade kvadratmeter. Tack vare många högresta fönster och en takhöjd om knappa tre meter känns hemmet ljust och luftigt, och dessutom har en vägg mellan kök och vardagsrum tagits bort och skapat en inbjudande öppenhet. Rummet imponerar med sin volym och ger de perfekta sällskapsytorna för att bjuda hem vännerna på middag eller fest.

I hela bostaden ligger ett vackert mörkbetsat brädgolv och de vita väggarna bryts av med fina detaljer så som höga fotlister, stuckaturer och en framtagen tegelvägg. Den moderna planlösningen med stilrena element kontrasteras av nationalromantiska attribut och ger lägenheten en fulländad helhet. Då bostaden totalrenoverades under 2013 installerades ett snyggt kök i lantlig stil med marmorbänk och kvalitativa vitvaror. Badrummet är helkaklat i ljusa nyanser, även det med modern inredning av hög standard. Sovrummet, som skiljs av mot vardagsrummet med en vacker spegeldörr, har stora ytor för såväl dubbelsäng som garderobsförvaring. En trappa ned från lägenheten finns ett tillhörande förråd.

Brf Ametisten nr 13 är en liten och välskött förening som tagit god hand om fastigheten genom åren. En gemytlig innergård, skyddad av de ståtliga tegelfasaderna, delas av flera föreningar och sköts av en samfällighet. Boende i föreningen har även TV- och bredbandsanslutning via Tele2. Utanför dörren, bland de imponerande kvarteren från förra sekelskiftet, finns allt du kan tänkas behöva i vardagen. Här finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 2

Boarea: 53 kvm

Våningsplan: 1

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Välkommen att kontakta oss

Linda Bundsen
Ansvarig mäklare

Linda Bundsen

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack ...

Kontakta mig
Charlotta Lenhammar
Reg. Fastighetsmäklare

Charlotta Lenhammar

Charlotta har arbetat som framgångsrik fastighetsmäklare sedan år 2006 och är specialiserad på bostadsrätter i Göteborgs Innerstad med fokus på större våningar i Lorensberg, Vasastaden, Linnéstaden och Nedre Johanneberg. Hon är dessutom själv bosatt i området vilket ger en god lokalkännedom.

Charlotta är en av våra Senior Partners som tack vare lång erfarenhet, god lokalkännedom och ett personligt engagemang ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas