Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Wadmansgatan 14B
ALLA BILDER
Göteborg Wadmansgatan 14B Lorensberg 53 kvm

Nationalromantik på populär & central adress

I hjärtat av den populära stadsdelen Lorensberg ligger avskilda Wadmansgatan som en rofylld oas mitt i stadskärnan. En trappa upp kliver du in i denna undangömda gårdspärla med 53 välplanerade kvadratmeter. Tack vare många högresta fönster och en takhöjd om knappa tre meter känns hemmet ljust och luftigt, och dessutom har en vägg mellan kök och vardagsrum tagits bort och skapat en inbjudande öppenhet. Rummet imponerar med sin volym och ger de perfekta sällskapsytorna för att bjuda hem vännerna på middag eller fest.

I hela bostaden ligger ett vackert mörkbetsat brädgolv och de vita väggarna bryts av med fina detaljer så som höga fotlister, stuckaturer och en framtagen tegelvägg. Den moderna planlösningen med stilrena element kontrasteras av nationalromantiska attribut och ger lägenheten en fulländad helhet. Då bostaden totalrenoverades under 2013 installerades ett snyggt kök i lantlig stil med marmorbänk och kvalitativa vitvaror. Badrummet är helkaklat i ljusa nyanser, även det med modern inredning av hög standard. Sovrummet, som skiljs av mot vardagsrummet med en vacker spegeldörr, har stora ytor för såväl dubbelsäng som garderobsförvaring. En trappa ned från lägenheten finns två tillhörande förråd.

Brf Ametisten nr 13 är en liten och välskött förening som tagit god hand om fastigheten genom åren. En gemytlig innergård, skyddad av de ståtliga tegelfasaderna, delas av flera föreningar och sköts av en samfällighet. Boende i föreningen har även TV- och bredbandsanslutning via Tele2. Utanför dörren, bland de imponerande kvarteren från förra sekelskiftet, finns allt du kan tänkas behöva i vardagen. Här finns gott om populära restauranger och caféer, likaså charmiga butiker och vardaglig service. Flera buss- och spårvagnslinjer stannar runt knuten och inom en promenadväg på fem minuter hittar du hela evenemangsstråket med Scandinavium, Ullevi, Liseberg, Gothia Towers och Universeum. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom gångavstånd, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Grönskan ligger nära vid avkopplande Näckrosparken och Trädgårdsföreningen.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Wadmansgatan 14B

Antal rum: 2

Boarea: 53 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 2811 KR/Månad

Indirekt nettoskuldsättning: 350278 KR
Information hämtad från 2022 årsredovisning.

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer