Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Kungsportsavenyen 41 Lorensberg 136 kvm

Unik våning med tre balkonger mitt på Avenyn

Högst upp i huset med noll kr i avgift och tre balkonger finner ni denna eleganta våning minutiöst renoverad i varje detalj med genomgående stilkänsla och kvalitet. Exklusiv interiör och ett materialval som tilltalar den kvalitetsmedvetna. Slående utsikt över Götaplatsen och Göteborgs paradgata! Hemmet håller en genomgående hög klass där varje rum har en känsla för detaljer och helhet. Spatiösa sällskapsrum som ligger i fil med vackert golv i ask från Baseco, storslagna fönsterpartier med lyxigt inbyggd dimmerbelysning. Från matsalen nås en av bostadens tre fantastiska balkonger med vy över Lorensbergs takåsar.

Smakfullt kök från Kvänum med Brahe inredning och stor köksö med bänkskiva i kvarts. Köket är utrustat med bekvämligheter som bland annat inbyggd kaffemaskin, porslinvärmare, vinkyl, vakuumlåda och kombiångugn. Två sovrum varav master bedroom ligger i anslutning till det större badrummet och en inredd walk-in closet med platsbyggd arbetsplats. Härifrån nås även hemmets andra balkong som vetter mot innergårdens lugna oas.

Bo i ett högt och fritt läge helt utan insyn på en av Göteborgs mest välkända gator. Utanför porten har ni direkt närhet till Avenyns välbesökta restauranger och barer som kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Här är innerstadens sprudlande nöjesliv aldrig långt bort.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Kungsportsavenyen 41

Antal rum: 5

Boarea: 136 kvm

Våningsplan: 5

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer