Beskrivning Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 179 kvm

Magnifik sekelskiftesvåning utan månadsavgift

Ett Göteborgshem utöver det vanliga i en praktfull och dekorerad fastighet från 1902. De 179 kvadratmeterna pryds av bland annat elegant stuckatur, takrosetter och höga välvda fönster med djupa nischer. Tre stora sällskapsrum ligger i fil mot Teatergatan med en takhöjd om cirka 3,2 meter som skapar en otrolig rymd. Pardörrar med spegelmönster binder samman rummen och på golvet ligger fiskbensmönstrad ekparkett som bevarats väl från fastighetens byggår.

Korridorköket med detaljer i granit och mosaik har utmärkt förvaring i extra långa kökslådor och skåp upp till tak. Härifrån når ni en balkong i sydvästläge med sol hela dagen. Balkongen vetter in mot föreningens innergård och blir en lugn oas avskild från stadens sus. I anslutning till köket finns en privat tvättstuga som komplement till hemmets badrum och gästtoalett. Planlösningen i gavelläge ger ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck och utöver en rymlig klädkammare finns även flertalet platsbyggda garderober som ger gott om förvaringsutrymme.

Utan extra kostnad ingår både digital-TV och bredband via den skuldfria föreningen. Från den representativa entrén med tak- och väggmålningar kliver ni direkt ut till Göteborgs mycket populära gator på gränsen mellan Vasastaden och Lorensberg. Med Kungsportsavenyen runt hörnet är området sprudlande och välbesökta restauranger och barer kantar gatorna. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 5

Boarea: 179 kvm

Våningsplan: 1

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas