Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Skånegatan 37B
ALLA BILDER
Göteborg Skånegatan 37B Lorensberg 60 kvm

Renoveringsdröm med balkong i söder

Precis intill Göteborgs evenemangskärna reser sig denna pampiga tegelfastighet från 1913. Näst högst upp i huset ligger denna renoveringspärla med södervänd balkong i lugnt gårdsläge. Trivsamt planerat med en generös takhöjd som inger en luftig känsla och samtliga fönster vetter mot soliga söder. Med kök och vardagsrum vägg i vägg finns möjlighet att slå samman rummen och skapa en öppen planlösning, medan det stora sovrummet är avskilt beläget i motsatt del av hemmet. Under våren 2022 kommer föreningen stå för kostnad och installation av balkongdörr i sovrummet.

Tack vare gårdsläget ligger lägenheten ostört från utomstående ljud och på innergården kan ni umgås vid trevliga sittgrupper och grillplats - en skyddad oas mitt i stan. Föreningen är stabil med god ekonomi och låga avgifter. Gruppanslutning av Telias TV, bredband och telefoni via fiber.

Här bor ni med direkt närhet till det pulshöjande evenemangsstråket. Med ett brett utbud av omtyckta restauranger och caféer längs med Berzeliigatan och Skånegatan blir valmöjligheterna många. Ni bor med bekvämt gångavstånd till en av stadens bättre matbutiker ICA Focus, biograf Bergakungen, Valhallabadet, Liseberg och blomstrande Trädgårdsföreningen. Goda förbindelser når ni från knutpunkten Korsvägen mindre än 100 meter bort där också en av Västlänkens stationer kommer att ligga.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Skånegatan 37B

Antal rum: 2

Boarea: 60 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 2515 KR/Månad

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lorensberg

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer