Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Olof Wijksgatan 4 Lorensberg 89 kvm

I hjärtat av Lorensberg

Via fastighetens praktfulla entré med unika målningar och dekorationer når ni denna välplanerade citytvåa. Med tillgång till uteplats på innergård som nås direkt från lägenheten har ni den perfekta platsen för bjudningar och sociala tillställningar under sommarsolen. Här bor ni i ett socialt planerat hem med luftiga ytor och härlig rymd med alla bekvämligheter. Stora välvda fönster sätter prägel på bostadens sällskapsrum och köket renoverades så sent som 2019 med kvalitativ inredning. Ett rofyllt sovrum är beläget mot innergården och erbjuder mycket god förvaring bakom skjutdörrar.

Brf Drottningholm nr 8 är en välskött förening med låg avgift samt kollektiv TV- och bredbandsanslutning. Föreningen har ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen som närmsta granne.

Hjärtligt välkomna på visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Adress: Olof Wijksgatan 4

Antal rum: 2

Boarea: 89 kvm

Våningsplan: 1

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom Lindas erfarenhet och kunskap ser hon till att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, erfarenhet sedan 2009 och ett NKI på 9,8% skapas rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer