Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Göteborg Lorensberg 89 kvm

I hjärtat av Lorensberg

Via fastighetens praktfulla entré med unika målningar och dekorationer når ni denna välplanerade citytvåa. Med tillgång till uteplats på innergård som nås direkt från lägenheten har ni den perfekta platsen för bjudningar och sociala tillställningar under sommarsolen. Här bor ni i ett socialt planerat hem med luftiga ytor och härlig rymd med alla bekvämligheter. Stora välvda fönster sätter prägel på bostadens sällskapsrum och köket renoverades så sent som 2019 med kvalitativ inredning. Ett rofyllt sovrum är beläget mot innergården och erbjuder mycket god förvaring bakom skjutdörrar.

Brf Drottningholm nr 8 är en välskött förening med låg avgift samt kollektiv TV- och bredbandsanslutning. Föreningen har ett ypperligt cityläge med Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping runt hörnet. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden med ljuvliga Näckrosdammen som närmsta granne.

Hjärtligt välkomna på visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Lorensberg

Antal rum: 2

Boarea: 89 kvm

Våningsplan: 1

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare
Linda Bundsen

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare har Linda många komplexa bostadsförsäljningar bakom sig, och ser fram emot att hjälpa till med fler. Att underhålla sitt gedigna kontaktnät gör hon regelbundet, och detta visar sig i regelbundet återkommande kunder och starka rekommendationer.

Med kunskap om arkitektur och en känsla för detaljer ser Linda en helhet som lätt förbises. Tack vare en stark analytisk förmåga och en fokuserad strategi för varje objekt har hon cementerat sin plats som marknadsledande i Göteborg.

”Att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse, ständigt återkoppla till mina kunder och få arbeta med så många sorters objekt är både det viktigaste och roligaste för mig. Min målsättning är att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för varje affär, och framför allt att skapa nya relationer.”

En mycket kompetent, driven och trevlig mäklare med bra engagemang. Samarbetar dessutom med en mycket duktig fotograf och deras sätt att presentera min bostad var väldigt lyckat. Mycket nöjd!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Linda Bundsen

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas