Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Isterbergsvägen 37B
ALLA BILDER
Vaxholm Isterbergsvägen 37B Resarö 3568 kvm 28 000 000 KR

Representativ villa i bästa skick ritad av arkitekt Pål Ross

Redan vid uppfarten till denna ståtliga villa framgår tydligt att detta är en mycket väl omhändertagen fastighet som minutiöst utvecklats till ett högklassigt residens. Den generösa tomten ger rymd till aktiviteter, lata dagar vid poolområdet samt gott om rymliga stenlagda uteplatser oavsett om du söker sol eller skugga. Byggnaden färdigställdes 2013 och har därefter löpande förfinats och utvecklats till att idag vara i ett utmärkt skick med elegant utförande. Vi erbjuds totalt 420 kvadratmeter av genomtänkt arkitektur med generös rymd genom sin takhöjd och öppna planlösning i perfekt harmoni. Stora ljusa sociala utrymmen på entréplanet såsom en välkomnande rymlig entréhall, stort kök med matsal och all efterfrågad utrustning i smakfullt utförande efter nyligen installerat Ballingslövkök. Nedsänkt vardagsrum med stora fönsterpartier, och ljust arbetsrum. Flertalet accesser till stenlagda uteplatser och tomten genom glasade dubbeldörrar. Det privata övre planet härbärgerar ett tv-rum, fem sovrum varav primary beedroom har badrum en suite med möjlighet till bastu samt ett dressingroom. Övriga sovrum har nästa alla egen klädkammare och delar på ett eget smakfullt badrum. I källarplanet som har en egen access utifrån finns gästrum, allrum/gym, vinkällare, teknikrum och förrådsutrymme. Här finns ett stor badrum för den som vill inreda ett inomhus-spa och våningsplanet är förberett för ett pentry. Ett fristående dubbelgarage tar väl hand om din motorpark samtidigt som det finns gott om plats för bilar/båtar etc på uppfarten. Vid pool-däcket finns en pool 8 x4 meter med pooltak, ett spabad för sex personer, dubbla pergolas och ett poolhus. Välkommen till en högkvalitativ fastighet för dig som längtar till Resarö. För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Resarö

Adress: Isterbergsvägen 37B

Antal rum: 9

Boarea: 280 kvm

Biarea: 140 kvm

Tomtarea: 3568 kvm

Pris/bud: 28 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Resarö

Resarö är en av de största öarna, belägen i norra delen av Vaxholms kommun och förbunden med fastlandet via bilväg. Flera badstränder runtom ön och strövområden på Killingeplatån ger Resarö karaktären av skärgårdsidyll. Den allmänna badstranden med lekplats ligger vid Badviken på Överby. Resarö Bad & Tennisklubb ordnar midsommarfirande vid paviljongen mitt på ön, där det även finns två tennisbanor. På ön finns också två förskolor, grundskola och närbutik.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas