Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Broddstigen 17
ALLA BILDER
Österåker Broddstigen 17 3946 kvm 37 500 000 KR

Magnifikt sjöställe av internationell karaktär

FÖR VISNING KONTAKTA MÄKLARNA
Arkitektritad villa med egen sandstrand och rejäl brygganläggning, pittoreskt belägen i slutet av lugn återvändsgata, med hänförande vy över Resarö ström. Villan har byggts med omsorg och arkitekten har fångat naturen och havet på ett storartat sätt och framkallat en flytande gräns mellan inom- och utomhusmiljön. Redan i hallen får man del av sjökontakten. Ljuset flödar in genom stora moderna fönsterpartier med fri utsikt över fjärden och skapar en mäktig och rymlig känsla. Genomgående hög komfort tack vare vattenburen golvvärme, FTX-ventilation och 3-glasfönster. Sällskapsdel med eldstad, öppen planlösning mot kök samt utgång till väl tilltagen solig terrass mot vattnet med plats för stora sällskap. Avskild master suite med badrum, tvätt och walk-in-closet. Övre plan med ateljé samt utgång till takaltan med panoramavy. Nedre plan med flera sovrum, badrum och stora glaspartier mot vattnet som erbjuder direktaccess till trädgården. Vidare finns på fastigheten ytterligare en inredd byggnad med gästrum och WC/D samt uppvärmt garage. En böljande gräsmatta och välhållna grusgångar ner mot vattnet, samt två sjöbodar, fullbordar denna sjöfastighet och erbjuder ett bekymmersfritt boende av högsta klass med möjlighet till både permanent- och sommarboende endast 30 minuter från tullarna.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Broddstigen 17

Antal rum: 8

Boarea: 237 kvm

Biarea: 69 kvm

Tomtarea: 3946 kvm

Pris/bud: 37 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom som är utbildad ekonom har arbetat som mäklare sedan 2007. Jonas började sin yrkeskarriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i Stockholmsområdet. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas