Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 202 kvm

Totalrenoverad sällskapsvåning med enastående takterrass

Attraktiv vindsvåning belägen i det eftertraktade Eriksbergsområdet, med närhet till både Humlegården och Stureplan. Bostaden har ett ostört läge utan insyn, är inredd i en exklusiv modern stil med skräddarsydda materialval av högsta kvalitet och har ca 4,5 meter till nock som bidrar till ett generöst ljusinsläpp och en enastående rymd. En härlig solterrass med utekök, inklusive vattentillgång, erbjuder sol större delen av dagen och kvällen, ytterligare två mindre balkonger återfinns i motsatt väderstreck. Köket är platsbyggt och är utrustat med förstklassiga vitvaror från Gaggenau samt ett rymligt vinrum. Master suite omfattar en generös walk-in-closet och badrum med ångbastu, dubbla duschstycken och dubbla handfat. Gästrummet har ett badrum med dubbeldusch och badkar samt även här en walk-in-closet i direkt anslutning. Våningen har en fungerande öppen spis som bidrar till den hemtrevliga atmosfären, medan luftkonditioneringen erbjuder behaglig svalka under de varma sommardagarna. Stabil förening med låg belåningsgrad.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 6

Boarea: 202 kvm

Biarea: 14 kvm

Våningsplan: 6

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare
Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en omsorgsfull och kompetent fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer. Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas