Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Skarpövägen 34
ALLA BILDER
Vaxholm Skarpövägen 34 3620 kvm 21 500 000 KR

Skärgårdsidyll på Skarpö

En skärgårdsidyll på anrika Skarpö. En ö med en lång historia som på sent 1800-tal blev populärt bland Stockholms välbeställda att anlägga sommarresidens på. Denna sekelskiftesvilla uppfördes 1903 och den tillhörande gästvillan 1910. Båda villorna har genomgått en totalrenovering och håller året-runt-standard. Vackra detaljer som utsmyckade kakelugnar, spröjsade fönster och glasveranda samsas med fullt moderna kök och fyra badrum, två i varje villa. Ett fantastiskt generationsboende, eller för en större familj med behov av flera hus. Den generösa tomten med uppväxt trädgård har stora gräsytor för lek och samvaro. Hela fastigheten badar i sol på en södervänd tomt.
Dubbelgarage som också har en inredd vind med två möjliga sovrum, fungerar idag som kontor. Skarpö vänner är en förening som skapar trivsel på ön med aktiviteter som ett mycket uppskattat midsommarfirande, en tennis- och en padelbana där det hålls sommarkurser. Det finns seglarskola, lekplats och flertalet badstränder.
Skarpö har sommartid en brödbil som säljer nybakat bröd till de boende.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Skarpövägen 34

Antal rum: 11

Boarea: 293 kvm

Biarea: 68 kvm

Tomtarea: 3620 kvm

Pris/bud: 21 500 000 KR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas