Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Breidablick 1
ALLA BILDER
Ekerö Breidablick 1 Drottningholm 10000 kvm 27 000 000 KR

Magnifik sjötomt på Drottningholm

På en av Drottningholms vackraste tomter ligger villa Breidablick, ursprungligen uppförd 1876 i nationalromantisk stil. Villa Breidablick ligger omgiven av en parkliknande trädgård i ett ostört och soligt läge och med makalös utsikt över Mälarens vatten, alldeles intill Drottningholms slottsområde. Tomten, om hela 10 000kvm, sträcker sig ned till vattnet med egen brygga samt båthus och utsikt över Drottningholms skärgård. Villan om 413 kvm fördelade på 13 rum har genomgått en varsam renovering med hjälp av slottsarkitekten. Entré sker genom en vacker glasveranda som leder in till flertalet sociala ytor, såsom sällskapsrum, matsal och den pampiga åttkantiga salongen. På entréplanet finns även kök, beredningskök, ett sovrum, samt gäst-wc. Övre plan inrymmer tre sovrum, badrum, separat wc, samt det åttkantiga biblioteket. Ytterligare två sovrum nås via separat trappa från en av de nedre salongerna. Högst upp ståtar den unika åttkantiga punschverandan med 360graders utsikt. I källarplanet finns ytterligare ett sovrum, duschrum, tvättrum, groventré samt generöst med förvaringsutrymmen. Vin- och matkällare nås från separat entré. På tomten finns även en större förrådsbod. En sällsynt möjlighet att förvärva en kulturhistorisk skatt och en av Drottningholms få privata villor med sjötomt, endast 15 minuters bil- eller båtfärd till Stockholms centrala delar. Sommarhalvåret går även Strömma kanalbolagets båtar mellan Drottningholm och Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Drottningholm

Adress: Breidablick 1

Antal rum: 13

Boarea: 413 kvm

Biarea: 31 kvm

Tomtarea: 10000 kvm

Pris/bud: 27 000 000 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Drottningholm

Drottningholm och dess slottsområde ligger på Lovön strax utanför Stockholm och har varit kungligt boende sedan 1600-talet. Det är en exceptionellt välbevarad anläggning med parker av olika stilideal och byggnader som visar upp svensk såväl som europeisk arkitekturhistoria. Utöver Drottningholms slott finns här slottsteatern, Kina slott, slottsparken, området Kanton och en del av förstaden Malmen. År 1991 utsågs Drottningholms slottsområde till Sveriges första världsarv. Därmed är området med på FN-organet Unescos lista över särskilt värdefulla miljöer som anses vara av omistligt värde för mänskligheten.

Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas