Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Täby Näsby Park 3051 kvm

Sällsynt möjlighet att förvärva en sjötomt med söderläge i attraktiva Näsby Park. Denna klassiska 40-talsvilla utstrålar ljus tack vare flera fönsterpartier som erbjuder imponerande vattenutsikt från nästan alla rum. På det nedre planet finns en öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum, vilket leder ut till en rymlig altan på trädäck. Från altanen sträcker sig ett barnvänligt gräsområde med fruktträd ner till vattnet och bryggan, där det även finns en sjöstuga med gästrum. Övre våningen är en privat sfär med sex sovrum, inklusive en mastersvit med egen uteplats och tre sovrum med utgång till gemensam balkong. Villan erbjuder dubbelgarage med laddmöjlighet samt plats för tre bilar på uppfarten. RTI-styrning av Sonos och annan elektronik, golvvärme i vardagsrum och alla badrum samt bergvärme för låga driftskostnader. Köket är högkvalitativt utrustat med ångugn, värmeskåp, tepanyaki-grill, samtliga vitvaror från Miele. Fastigheten omfattar en totalareal på 3 051 kvm, varav 631 kvm är vattenareal. Bygglov beviljat för en villa om totalt 470 kvm i två plan, som inreds med 7 rok.

LÄS MER
FAKTA

Område: Näsby Park

Antal rum: 9

Boarea: 223 kvm

Biarea: 56 kvm

Tomtarea: 3051 kvm

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare
Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en omsorgsfull och kompetent fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer. Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas