Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Kungsholmen 192 kvm

Klassisk våning i bästa läge på Norr Mälarstrand - SÅLD

Klassisk våning i högt läge på en av Norr Mälarstrands bästa adresser. Tre balkonger och enastående utsikt över Riddarfjärden.

Representativ våning på en av Stockholms mest eftertraktade adresser, endast ett stenkast från Stadshuset. I ett högt läge, med två balkonger mot Riddarfjärden samt en balkong mot gården, ligger denna ljusa och mycket välplanerade bostad. Våningen är genomgående och har en generös takhöjd, fungerande öppen spis och stora fönsterpartier vilka ger ett mycket vackert ljusinsläpp. Generösa sociala ytor ger gott om plats för familj och vänner.

Fastigheten ritades av arkitekt Björn Hedvall i 20talsklassicistisk stil och uppfördes åren 1927-28. Föreningen är mycket stabil, välskött och har en god ekonomi samt omsorgsfullt renoverad fastighet. Mycket vacker entré samt trapphus. Välskött och grönskande innergård. Renoverad källare med lättillgängliga förråd samt fräsch tvättstuga.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Antal rum: 5

Boarea: 192 kvm

Våningsplan: 4

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare
Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas