Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Fjällgatan 20
ALLA BILDER
Stockholm Fjällgatan 20 Södermalm 60 kvm 7 900 000 KR

I ett lugnt läge på vackra Fjällgatan, med balkong i söder mot grönskande gård och kulturbyggnader

I de pittoreska kulturkvarteren på Fjällgatan på Södermalm ligger denna harmoniska bostad - med viss utsikt mot Skeppsholmen och Gamla Stan - med balkong mot fin innergård i söderläge som vetter mot vackra gamla kulturbyggnader. Bostaden är genomgående och har vackra originaldetaljer såsom spegeldörrar, trägolv och fungerande kakelugn. Detta är en välplanerad lägenhet; vardagsrum och sovrum ligger i fil, köket har matplats för ca 4-6 personer och utgång till balkongen, badrum med dusch och plats att installera tvättmaskin. Vidare finns en rymlig hall och till bostaden hör ett källarförråd.

Föreningens innergård ligger i söderläge och vetter mot vackra kulturbyggnader. Detta är en välskött förening med god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Fjällgatan 20

Antal rum: 2

Boarea: 60 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 3750 KR/Månad

Pris/bud: 7 900 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 334314 KR
Information hämtad från årsredovisning för 2022.

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka in dig till visningen

Söndag 21 Apr

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Södermalm

Södermalm, i vardagligt tal Söder, är en stadsdel, belägen på en ö med samma namn, i Stockholms innerstad. Södermalm avgränsas i norr av Slussen och i Söder vid Skanstull. De öst- västliga begränsningslinjerna är Danvikskanalens östra sida respektive Bergsund vid Reimersholme. Stadsdelen är relativt kuperad. Längst i öster ligger Fåfängan, 40 m ö h och även Åsöberget 37 m ö h och Vita bergen 46 m ö h bjuder på storslagna vyer och har gett upphov till namnet Söders höjder.

Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas