Beskrivning Bilder Kontakt
Nacka 3051 kvm 50 000 000 KR

Magnifik sjötomt med kvällssol på Duvnäs Udde

Högklassig familjevilla med egen strand och brygganläggning, pittoreskt belägen på lugn gata med rogivande vy över Skurusundets södra del. Här erbjuds flertalet uteplatser i alla väderstreck och rosaskimrande solnedgångar över fjärden. Villan har under senaste decenniet byggts om med omsorg där arkitekten har lyckats fånga naturen och havet på ett imponerande sätt och framkallat en flytande gräns mellan inom- och utomhusmiljön samt en påtaglig vattenkontakt. Redan i hallen får man del av sjöutsikten. Ljuset flödar in genom stora moderna fönsterpartier och skapar, tillsammans med den väl tilltagna takhöjden, en rymlig känsla. Genomgående hög komfort tack vare vattenburen golvvärme och 3-glasfönster. Sällskapsdel med eldstad och tre rum i fil med vikdörrar mot väl tilltagen terrass mot vattnet. Övre plan med primary bedroom en suite samt ytterligare två sovrum och ett badrum. Källarplan med lägenhetsdel med egen ingång och direktaccess till tomten. Arkitektritad trädgård som idag är uppvuxen med en mångfald av träd och växter. Vidare finns på fastigheten ytterligare en inredd byggnad som tidigare var garage men på senare år tillfälligt använts som bostad. En av få sjöfastigheter med kvällssol på eftertraktade Duvnäs Udde, fridfullt belägen endast 10 minuter från Slussen.

LÄS MER
FAKTA

Antal rum: 13

Boarea: 450 kvm

Biarea: 28 kvm

Tomtarea: 3051 kvm

Pris/bud: 50 000 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen att kontakta oss

Cecilia Carlsson
Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Kontakta mig
Henrik Thelin
Reg. Fastighetsmäklare

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas