Beskrivning Bilder Planritningar Kontakt
Danderyd Djursholm 2280 kvm 45 000 000 KR

Sekelskifte i Djursholm anno 1898

Storartad familjevilla anno 1898 privat belägen, högt och ljust, på plan barnvänlig tomt i lugna kvarter. Villan, som är uppförd under 1800-talets slut, är i klassisk sekelskiftes-stil med stora och vackert spröjsade fönster, burspråk, tidsenlig fiskbensparkett och en sällan skådad takhöjd. Här erbjuds en generös sällskapsdel med två salonger i fil som badar i ljus genom de många vackra tidstypiska fönsterna. Ståtlig matsal, med utgång till altan och trädgård, i anslutning till såväl salong som väl tilltaget platsbyggt lantkök. Charmig kakelugn samt en inbjudande köksö gör köket till husets naturliga samlingspunkt. Upp till sex sovrum och fyra badrum. Tvättstuga på övre plan såväl som i källarplan. Hela fastigheten har under 2000-talet genomgått en genomgripande renovering interiört och är i ett mycket gott skick med välbevarade originaldetaljer och platsbyggda snickerier. Källarplan har inretts med golvvärme och FTX-ventilation för hög inomhuskomfort och här återfinns också bastu och rum med trinettkök och WC/D. En mycket karaktäristisk villa i en privat och ogenerad idyll endast 10 min från tullarna.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djursholm

Antal rum: 9

Boarea: 340 kvm

Biarea: 170 kvm

Tomtarea: 2280 kvm

Pris/bud: 45 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Cecilia Carlsson

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Cecilia Carlsson har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2018 har hon varit anställd på Residence Christie’s. Hennes arbete karaktäriseras av professionalism och noggrannhet och hon drivs av nöjda kunder. Cecilia har god marknadskännedom samt ett mycket gediget kontaktnät i Stockholmsområdet.

Vi har verkligen uppskattat din professionalism och ditt engagemang och trevliga bemötande och det känns riktigt tråkigt att affären gick så snabbt och smidigt så att vi inte kommer ha lika mycket kontakt framöver.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Cecilia Carlsson

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas