Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Hagaesplanaden 61, 11tr
ALLA BILDER
Stockholm Hagaesplanaden 61, 11tr Hagastaden 206.5 kvm 27 000 000 KR

Unikt penthouse med privat takterrass i Hagastaden

Högst upp i huset på Hagaesplanaden 61 har ett spektakulärt och unikt penthouse uppförts. Våningen rymmer hela åtta rum och kök med generösa sociala utrymmen. För den som så önskar har arkitekten skapat möjlighet till en separat mindre lägenhet för företagaren eller au pair. Som kronan på verket finns en privat takterrass om ca 84 kvm med 360 graders hänförande utsikt över staden. Här är det förberett för dusch och utekök, gott om plats för loungemöbler samt möjlighet att sätta upp pergola och ett spabad. Av de åtta rummen är fyra-fem sovrum beroende på behov. Vidare finns ett minst sagt generöst vardagsrum, matsal i anslutning till kök och ett bibliotek - samtliga med fantastisk utsikt genom glasade franska balkonger. Klädvårdsrum och tre badrum med Ekebergsmarmor på golv och väggar. Ett externt förråd om ca 7 kvm tillhörande lägenheten är beläget i entréplan.

För information och privata visningar vänligen kontakta Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Hagastaden

Adress: Hagaesplanaden 61, 11tr

Antal rum: 8

Boarea: 206.5 kvm

Våningsplan: 11

Månadsavgift: 14852 KR/Månad

Pris/bud: 27 000 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 2807203 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Hagastaden

Utmärkt beläget med direkt närhet till Hagaparken och dess trevliga promenad/joggingstråk. Välordnad service i området med livsmedelsbutiker såsom Coop och Hemköp, gym samt ett flertal restauranger. Goda kommunikationer med både bil, buss och pendeltåg. Tunnelbanans gula linje stannar i Hagastaden när den är färdigbyggd.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas