Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Strindbergsgatan 48B
ALLA BILDER
Stockholm Strindbergsgatan 48B Gärdet 67 kvm 10 250 000 KR

Trea med uteplats för juridisk person

Tilltalande lägenhet om 67 kvm med två sovrum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stora öppningsbara fönster mot en uteplats där man kan skapa en fin utemiljö med växter som ramar in. Genomgående vitoljade ekgolv med golvvärme. Köksinredning från italienska Arclinea och vitvaror från Smeg. De två sovrummen har förvaring och stora takfönster med elmanövrerad mörkläggning. Badrummet har inredning från Arclinea och natursten på väggar och golv. I källaren finns det ett förråd samt ett garage med en p-plats.
Brf Högvakten 4 godkänner juridisk person för denna bostad som även kan användas som kontor.

LÄS MER
FAKTA

Område: Gärdet

Adress: Strindbergsgatan 48B

Antal rum: 3

Boarea: 67 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 3792 KR/Månad

Pris/bud: 10 250 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 28120 KR

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Gärdet

I det lugna bostadsområdet Gärdet finns flera familjevänliga sevärdheter, bland annat Sjöhistoriska museet och Tekniska museet. Bland turistmålen finns även det 155 meter höga tv-tornet Kaknästornet, med observationsdäck, och Stockholms stadion, som byggdes för Olympiska spelen 1912. Tessinparken, med dess vindlande gångvägar, skulpturer och en fontän, är en av många parker i området.

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas