Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Sjöhagsvägen 14B
ALLA BILDER
Tyresö Sjöhagsvägen 14B Tyresö - Persudde 1199 kvm 12 500 000 KR

Strandtomt och brygga i Drevviken med rymlig villa om 336 kvm.


Att äga en strandtomt/sjötomt vid Drevviken är få förunnat men glädjande nog har vi återigen nöjet att erbjuda detta på attraktiva Persudde på Tyresö. Denna gång en klassiker i form av en riktigt rymlig 70-talsvilla med inbyggt dubbelgarage. Byggnaden önskar en del kärlek och omvårdnad för att återigen bli det fantastiska boende som läget kräver vilket priset såklart indikerar. Villan erbjuder totalt 9 rum varav 4-6 sovrum beroende på nästa ägares behov. Uppfarten lämnar plats för ett par parkerade bilar och ett integrerat dubbelgarage med elportar från 2020 som tryggt skyddar dina fordon. En rymligt entréhall med plats för ytterkläder välkomnar dig hem. Här finns även gäst wc och klädkammare samt access till dubbelgaraget. Våningsplanets sociala ytor består av ca 40 kvm vardagsrum med eldstad och utgång till altan med öppen spis mot vattnet och trädgården. Vardagsrum och kök öppnar upp mot varandra och genom den öppna planlösningen och stora fönster bjuder adressen på en rogivande utsikt över Drevvikens vattenspegel. Den privata delen av entréplanet rymmer 3-4 sovrum varav primary bedroom med dressing room och access till renoverat badrum med badkar, dusch och dubbla handfat samt takfönster.

Souterrängplanet är lika stort det med en gillestuga/allrum med utgång till tomten. Här finns nästintill överdrivet generöst med förvaringsutrymmen, 1-2 sovrum, hobbyrum och en liten relax med dusch och bastu. Tomten är något terrasserad vid byggnaden vilket kanske underlättar ett framtida pooldäck innan tomten planar ut med gräsmatta hela vägen ner till brygganläggningen vid Drevvikens strandkant.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Tyresö - Persudde

Adress: Sjöhagsvägen 14B

Antal rum: 9

Boarea: 186 kvm

Biarea: 150 kvm

Tomtarea: 1199 kvm

Pris/bud: 12 500 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Tyresö - Persudde

Persudde är ett populärt uppväxt villaområde attraktivt beläget mot Drevviken som erbjuder vattensporter sommartid och skridskois vintertid. Här bor man bekvämt med kort promenadavstånd till kommunikationer via buss till Gullmarsplan på ca 20 minuter eller direktbuss till city på ca 25 minuter. Dessutom finns närhet till bra förskola och grundskola. Vid Trollbäcken centrum finns ett mindre köpcentrum med diverse butiker, restauranger, café, bageri, livsmedelsaffärer, apotek och bibliotek. I närheten finns Hästhagsbadet som är en barnvänlig badstrand, bad från klippor för de lite äldre finns även det. Utomhustennisbanor, boulebanor och fotbollsplan finns i området. I Tyresö finns även ishall, fotbollsplaner, idrottsplatser, bowlinghall, rackethall och simhall.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas