Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Laxvägen 36
ALLA BILDER
Lidingö Laxvägen 36 Sticklinge 1475 kvm Pris på förfrågan

Högkvalitativt och smakfullt på Lidingö

Med ett attraktivt och lugnt läge på Laxvägen, med naturen in på knuten och havsutsikt välkomnar en vacker stenbelagd uppfart för 2-3 bilar dig hem för att till fullo njuta av ditt boende. Byggnaden uppfördes 2004 och har löpande förfinats och utvecklats till att idag vara i ett synnerligen gott skick. Den välskötta och för området stora trädgårdstomten med altandäck, murar, verandor under tak och ansad gräsmatta gör fastigheten komplett. Vi erbjuds 233 kvadratmeter av genomtänkt arkitektur med generös rymd och öppen planlösning i perfekt harmoni. Övre plan med stora sociala utrymmen genom inbjudande kök med all efterfrågad utrustning i smakfullt utförande och access genom skjutdörr till veranda under tak, uteplats och trädgård. Vardagsrum med öppen spis och fönsterpartier ut mot havet. På våningsplanet finns även lounge, bibliotek, primary bedroom med badrum och dressingroom. Nedre plan har även egen entré och här kan ungdomarna husera med varsitt sovrum, eget badrum och ett sällskapsrum när deras vänner är på besök. På våningsplanet finns gott om ekonomiutrymmen samt klädvårdsrum. På fastigheten finns även ett gästhus byggt 2016 med badrum, idag bebos det av en familjemedlem men kan även nyttjas som exempelvis hemmakontor. Vidare finns på fastigheten ett par förrådsbyggnader för trädgårdsredskap och exempelvis vinterförvaring av utemöbler.

För privata visningar och information vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på telefon 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Sticklinge

Adress: Laxvägen 36

Antal rum: 6

Boarea: 214 kvm

Biarea: 19 kvm

Tomtarea: 1475 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Sticklinge

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas