Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Korta Vägen 2
ALLA BILDER
Nacka Korta Vägen 2 Lännersta / Saltsjö-Boo 3590 kvm 27 000 000 KR

Exklusiv fastighet med högt solig läge och utsikt över Baggensstäket.

Med ett privat läge på Korta Vägen liggen denna fina fastighet med högt soligt läge och utsikt över Baggensstäket. Här finns det mesta man kan önska av ett välordnat hem i toppskick om totalt 380 kvm. Som kronan på verket bjuds det på ett socialt penthouse högst upp innehållande rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning samt 360 graders omgivande terrasser och stora fönsterpartier och centralt placerad eldstad. Extra varma sommardagar kommer de elstyrda vertikalmarkiserna och aircondition väl till pass för ett trivsamt och svalkande inomhusklimat. Poolområdet har gott om plats för loungemöbler och bjuder både på pool och spabad. Fastigheten innefattar även ett fint gästhus med eget kök & badrum och altandäck. På fastigheten finns garage och carport och flertalet parkeringsplatser. Fyra-fem sovrum varav ett fantastiskt primary bedroom en suite med utgång till terrass. Vidare bjuds vi exempelvis på biorum, inomhusspa med bastu, gästrum samt en vinkällare. Air condition är installerat på övre plan i penthouse, primary bedroom samt två barnsovrum. En högkvalitativ fastighet för dig som söker det bästa i Saltsjö-Boo.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lännersta / Saltsjö-Boo

Adress: Korta Vägen 2

Antal rum: 7

Boarea: 338 kvm

Biarea: 42 kvm

Tomtarea: 3590 kvm

Pris/bud: 27 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Lännersta / Saltsjö-Boo

I attraktiva Lännersta bor man omgiven av vatten i underbar natur endast 15-20 minuter från stan. Boobadet har strand, bryggor, klippor och lekplats. Här anordnas olika aktiviteter samt midsommarfirande. In mot Baggensstäket finns Boo båtklubb och vid ångbåtsbryggan anländer Waxholmsbåten till och från Nybrokajen och vidare ut i skärgården. För den fotbollsintresserade ligger Boovallen vid den nybyggda Boo Gårds Skola (F-9). Vid Mjölkudden finns seglarskola för ungdomar sommartid och under vinterhalvåret finns Fregattbacken för skidåkning. På Bagarsjön plogas spår för skridsoåkning. Vid Orminge centrum finns all nödvändig service.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas