Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Värmdö Ingarö 27305 kvm 15 900 000 KR

27.000 kvm havstomt med bilväg i Stockholms skärgård - bygglov klart för 322 kvm.

På en havstomt i Stockholms skärgård, närmare bestämt på Ingarö med bilväg ända fram till dubbelgaraget erbjuds vi nu möjligheten att förvärva en fastighet om 27.000 kvm. Fastigheten ligger högt belägen för bästa utsikt över vattnet och solläge. En brygganläggning med segelbåtsdjup och bastubyggnad finns redan anlagd. Bygglov med startbesked är klart och ritningar samt offert på en mycket smakfull villa i modern tappning med garage, stor pool och gästhus ingår i köpet av tomten. Bygget skulle kunna vara klart till midsommarfirandet 2024 för den som vill komma igång inom kort. Villan byggs naturligtvis som ett permanentboende i hög standard men för den som så önskar blir den ett fantastiskt sommar/weekendhus att nyttja året om för familj och vänner. Från Stockholm city har du 45 minuter på dig att sänka pulsen innan du är framme i skärgården och varför inte avsluta kvällen med att ta båten till någon av alla trevliga skärgårdskrogar eller bara snabbt tända grillen på uteköket här hemma vid poolområdet i kvällssolen.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för mer information på 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Ingarö

Antal rum: 7

Boarea: 267 kvm

Biarea: 55 kvm

Tomtarea: 27305 kvm

Pris/bud: 15 900 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Ingarö

Ingarö är en ö i Värmdö kommun i landskapet Uppland i Stockholms län. Ön är drygt 62 km² vilket gör den till Sveriges 18:e största. Allt fler fritidshus byggs om till villor vilket förklaras med att nuvarande vägar gör det möjligt att pendla till Stockholm. Närmaste golfbanor är Ingarö GK, Wermdö G&CC samt Fågelbro G&CC.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer