Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Fabrikörvägen 10D
ALLA BILDER
Nacka Fabrikörvägen 10D Nacka 79 kvm 6 300 000 KR

Smakfull lägenhet med vidsträckt utsikt

*KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING* Smakfull lägenhet i toppskick om 79 kvm med vidsträckt utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Lägenheten har en tilltalande öppen planlösning i exklusiva material. Välkomnande hall med genomtänkt förvaring. Påkostat kök i vackra material som natursten i både bänkskiva och stänkskydd. Här har det även kompletterats med mer förvaring. Gott om plats för en stor matgrupp och en generös soffgrupp. Vackra stora fönsterpartier med sjöutsikt. Stor balkong med plats för både sittgrupp och grill. Två bra sovrum varav det ena med garderobsvägg. Stilrent badrum i påkostade material som ger en lyxig känsla. Brf No4 i Nacka är en förening med genomtänkta lösningar för de boende som biorum, leveransrum för mathemleverans med flertalet kylskåp och hobbyrum.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nacka

Adress: Fabrikörvägen 10D

Antal rum: 3

Boarea: 79 kvm

Våningsplan: 5

Månadsavgift: 5386 KR/Månad

Pris/bud: 6 300 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 1110230 KR

Nacka

Nacka kommun har idag drygt 100 000 invånare. Området har blivit omtyckt tack vare närheten till vatten och natur, men även utbudet av affärer, service och arbetstillfällen har bidragit till Nackas popularitet. Kommunen erbjuder ett rikt föreningsliv och många olika aktiviteter för den aktiva familjen både inom kultur och sport.

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer