Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Melodislingan 26
ALLA BILDER
Stockholm Melodislingan 26 Östermalm 100 kvm 11 700 000 KR

Modern trea med balkong, lounge, gym & garage.

Attraktiv lägenhet med en genomgående modern stil och smakfullt inredd med sobra färgval och ekparkett. Öppen planlösning som för samman köket, matplatsen och vardagsrummet på ett elegant sätt med mycket ljus och rymd. Pardörrar öppnar upp mot balkongen i väster med fritt läge och kvällssol. Två sovrum med stora fönster, varav det ena kan med enkelhet delas till två sovrum. Två helkaklade badrum. Föreningen är mycket trevlig och erbjuder en generös gemensam lounge på hela 600 kvm, inklusive ett gym, mötesrum, festlokal, tre övernattningsrum samt barnvagnsrum. Garage med laddplatser.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Melodislingan 26

Antal rum: 3

Boarea: 100 kvm

Våningsplan: 4

Månadsavgift: 6716 KR/Månad

Pris/bud: 11 700 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 1489759 KR

Östermalm

Gärdet är ett grönt område som tillhör stadsdelen Östermalm i centrala Stockholm. Det är beläget mellan Östermalm och Djurgården och utgör en viktig del av Stockholms nationalstadspark. Det finns flera idrottsanläggningar i området, inklusive Stockholms stadion, där OS 1912 hölls. Gärdet är också känt för sin närhet till Djurgården som har många sevärdheter, inklusive Skansen, Gröna Lund och Vasa-museet. I övrigt närhet till city, Fältöversten, Lill-Jansskogen och nära flertalet buss- och tunnelbanestationer.

Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en erfaren fastighetsmäklare med en lång bakgrund inom försäljning, produktutveckling och marknadsföring. Hon har en stark drivkraft att leverera bästa möjliga resultat till sina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. För Mona är det viktigt att hennes kunder känner sig trygga genom hela försäljningsprocessen och att skräddarsy lösningar som passar deras specifika behov. Hennes målsättning är att skapa en sådan god upplevelse att både säljare och köpare känner en självklarhet att rekommendera henne vidare i framtiden.

"Hade inte kunnat tänka mig en bättre mäklare! Proffsig, tydlig, engagerad, hjälpsam, alltid tillgänglig och mycket trevlig. Så oerhört nöjd med Mona! "

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Ny planritning Ny planritning

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer