Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Käftudden 1
ALLA BILDER
Trosa Käftudden 1 Trosa Skärgård 364350 kvm 25 000 000 KR

Egen halvö vid vägs ände i Trosa skärgård

Vi välkomnar er till Käftudden 1 i Trosa skärgård. En unik fastighet på alla sätt genom sitt läge på vägs ände med en totalarea om drygt 36 Ha varav ca 4.4 Ha är land. På fastigheten finns en byggnad uppförd 1942 i två plan om ca 50 + 47 kvm med ett högt läge, uteplatser och utsikt över havet. Det finns även en brygganläggning och en äldre försvarsanläggning på fastigheten. Plan ängsmark mellan klippor för parkering och lek och fantastiska klippor längs med den drygt kilometerlånga strandlinjen. En fantastisk fastighet att utveckla.

Det finns ingen detaljplan för fastigheten Tureholm 2:35 och hela fastigheten ligger inom strandskyddat område. Vill man bygga, ändra eller åtgärda något inom ett strandskyddat område så behöver man driva ett ärende och ansöka om dispens hos Trosa kommun.

För mer information kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Trosa Skärgård

Adress: Käftudden 1

Antal rum: 4

Boarea: 50 kvm

Biarea: 47 kvm

Tomtarea: 364350 kvm

Pris/bud: 25 000 000 KR

DOKUMENT

Trosa Skärgård

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer