Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Käftudden 1
ALLA BILDER
Trosa Käftudden 1 364350 kvm 25 000 000 KR

Egen halvö vid vägs ände i Trosa skärgård

Vi välkomnar er till Trosa skärgård. En unik fastighet på alla sätt genom sitt läge vid vägs ände med en totalarea om drygt 36 ha varav ca 4,4 ha är land. På fastigheten finns en byggnad uppförd 1942 i två plan om 97 kvm med ett högt läge, uteplatser och utsikt över havet. Det finns även en brygganläggning med djup om 2-3 meter och en äldre försvarsanläggning (skyttevärn) på fastigheten som påminner om uddens strategiska plats i skärgården. Plan ängsmark för parkering och lek. Fantastiska klippor längs med den drygt kilometerlånga strandlinjen. En unik fastighet att utveckla.

Det finns ingen detaljplan för fastigheten som ligger inom strandskyddat område. Vill man bygga, ändra eller åtgärda något inom ett strandskyddat område så behöver man driva ett ärende och ansöka om dispens från strandskydd hos Trosa kommun som även Länsstyrelsen skall godkänna.

För mer information och privata visningar kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Käftudden 1

Antal rum: 4

Boarea: 50 kvm

Biarea: 47 kvm

Tomtarea: 364350 kvm

Pris/bud: 25 000 000 KR

DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Beläget vid havet och känt för sin bebyggelse, å-promenad och skärgård. En lugn stad där många pendlar till Stockholm med ett centrum bestående av mindre butiker. Här finns matbutiker, hotell, spa, systembolag, banker och diverse restauranger såsom Fina Fisken, Bohmans Hotell, Stadshotellet eller varför inte Två små svin - för att nämna några. I Trosa finns exempelvis gym, padel, tennis, golf, ridskola och skidbacke. Utmed kusten finns många vackra badplatser.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas